ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

4.10.08

Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΦΟΡΑ ..."ΜΑΥΡΑ ΓΥΑΛΙΑ"

Με αφορμή την ομιλία Καραμανλή η οποία απευθύνονταν στον "ανθό" της παράταξης του , αλλά και σε συνδυασμό των τελευταίων εξελίξεων , αποκαλύψεων, και βίωσης της καθημερινής πραγματικότητας.... "σεμνά και ταπεινά" διερωτώμαι....... ποιο το "μέγα τω της αποθράσυνσις κράτος";

ΝΑΙ.....πρόκειται περί "αποθράσυνσις". Τον λιγότερο ως χαρακτηρισμό που θα μπορούσα να δώσω εν όψη των γεγονότων των τελευταίων εικοσιτετράωρων.
Ο πρωθυπουργός μας ή δεν "αντιλαμβάνεται",..... ή το "σκουπόξυλο" το έχει καβαλήσει για τα καλά ,θεωρώντας ότι η Ηγεμονική προσωπικότητα του μέσω των ρητορικών του προσδιορισμών και επιθέτων τα οποία αναλώνει κατά κόρον στις ομιλίες του μπορούν να "εξαφανίσουν" τα γεγονότα που σκιάζουν την κυβέρνηση του και κατ επέκταση τον ίδιο.

Αποτυπώνω:"Οι συνέπειες της διεθνούς οικονομικής κρίσης επηρεάζουν και τη χώρα μας, ωστόσο η ελληνική οικονομία είναι θωρακισμένη από τις μεταρρυθμίσεις που έχει κάνει η κυβέρνηση"
Αν μεταρρυθμίσεις ο πρωθυπουργός εννοεί τους επιπρόσθετους φόρους για τον ισοσκελισμό του ανεκτέλεστου προϋπολογισμού που αποτέλεσε και τον λόγο προσφυγής στις κάλπες και στις εκλογές του 2007 , τότε δεν διαφωνούμε. Ειρωνική η συνηγορηση μου και ασφαλώς αμέτρητον θράσος του πρωθυπουργού που επιμένει σε μεταρρυθμίσεις που αποτελούν αποκυήματα της "φαντασιοπληκτης" οικονομικής πολιτικής του. Η κυβέρνηση των μεταρρυθμίσεων έχει απορυθμίσει το κράτος

Αποτυπώνω:"έχω καθαρή και ολοκληρωμένη εικόνα για όλα. Δεν θα βάλω καμία σκοπιμότητα πάνω από το συμφέρον της πατρίδας μου. Δεν δέχομαι πιέσεις από κανέναν. Ασκώ την πολιτική που χρειάζεται η πατρίδα μου".
Προφανώς δεν έχει καθαρή εικόνα αφού οι υπουργοί της κυβέρνησης του έχουν μετεξελιχθεί σε επιχειρηματίες και πλουτίζουν ασύστολα. Αντφατικότητα επί των λόγων του και της πραγματικότητας. Έτερος "Υπουργός Επιχειρηματίας" και ο Υπουργός "Ακρίβειας" κος Φώλιας
με "οικογενειακή εταιρεία" real estate που την ίδρυσε το 2007. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ "ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Αν μη τι άλλο φορά "μαύρα" γυαλιά ο πρωθυπουργός αφού επιμένει στην έχουσα "ολοκληρωμένη του εικόνα".

Ο
ΕΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: