ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

2.10.08

Καταγγέλλουμε το ιδιοκτησιακό καθεστώς της ηρακλειώτικης εφημερίδας «Νέα Κρήτη».

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

http://cretanpatriot.blogspot.com/

Καταγγέλλουμε στους νοήμονες αναγνώστες της Κρήτης αλλά και στο πανελλήνιο κοινό συμπεριφορές σαν κι αυτές του ιδιοκτησιακού καθεστώτος της εφημερίδας «Ν.Κρήτη» του Ηρακλείου. Η συγκεκριμένη εφημερίδα, που στο παρελθόν έχει υποπέσει και σ' άλλα «αμαρτήματα» ( όλοι στη Κρήτη ενθυμούνται το ανεπαίσχυντο διώξιμο του έγκριτου καλού δημοσιογράφου Κώστα Βασιλάκη), είναι η μοναδική εφημερίδα που κυκλοφόρησε σήμερα 3 Οκτώβρη 2008, επομένη της 24άωρης πανελλήνιας απεργίας που κηρύχθηκε για το ασφαλιστικό από τις Ενώσεις Συντακτών ολόκληρης της χώρας. Το πονηρόν όμως της όλης υπόθεσης είναι πως σήμερα με μια θρασυτάτη ανακοίνωσή της προσπαθεί να δικαιολογήσει τη στάση της, ότι δηλαδή δεν είχε στηθεί στα γραφεία της τάχατες απεργοσπαστικός μηχανισμός, στηριζόμενη σε κάποια παλιότερη ανακοίνωση της «ένωσης ιδιοκτητών ημερήσιων επαρχιακών εφημερίδων». Δηλαδή με λίγα λόγια έγραψε στα παλαιότερα των υποδημάτων της τον αγώνα χιλιάδων συναδέλφων της αγωνιστών και υποχρέωσε τους εργαζόμενούς της να δουλέψουν σκληρά για να εκδοθεί σήμερα το δικό της και μοναδικό σ' ολόκληρο το νησί φύλλο!


Να την χαίρονται οι αναγνώστες της!


Σας την παραδίδουμε όμως και στην δική σας κρίση….

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ ΔΙΟΙΚΕΙ ΤΗΝ ".ΚΡΗΤΗ", Ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ.

ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ...ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ