ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

30.9.08

ΜΑΡΤΥΡΗΣΑΣ ΕΠΙ …ΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΕΦΡΑΙΜ ΤΟΥ ΒΑΤΟΠΕΔΙΣΤΗ



Η ιστοσελίδα του πανέμορφου νησιού μου «www.neasantorinis.gr» αναδημοσιεύει την φωνή ενός γέροντα Μοναχού ΓΑΒΡΙΗΛ και την ταλαιπωρία που υπέστη στη μονή Βατοπεδίου από τον ΕΦΡΑΙΜ και την αυλή του,οι οποίοι δεν εδίστασαν να τον εκδιώξουν από την Μονή,διότι επήγε κόντρα στα συμφέροντα της «κάστας» του Εφραίμ.




Τον γνωρίζω προσωπικά,υπήρξε συμμαθητής μου στο Γυμνάσιο Σαντορίνης,μεγαλύτερός μου κατά 12 χρόνια.


Ηθελε να τελειώσει το Γυμνάσιο και να γίνει Δεσπότης. Βλέποντας τι γινώταν με τους Δεσποτάδες των οποίων υπήρξε Διάκος,άλλαξε γνώμη και το γύρισε στον μοναχισμό.


Ηγούμενος της Μονής του προφήτη Ηλία ( Πύργος Σαντορίνης) κατηγόρησε τον Μητροπολίτη για κλοπές κειμηλίων,εγκατέλειψε την Μονή και την Σαντορίνη ,μια και μια μερίδα Θηραικού Λαού προσκείμενη στον Δεσπότη ήλθαν σε σύγκρουση μαζί του,και μόνασε στο ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ.


Ειναι ίσως ένας από τους ελάχιστους εναπομείναντες ΗΘΙΚΟΥΣ μοναχούς και αξίζει η τόνωση του ηθικού του και η δικαίωση του αγώνα του.




Ευχαριστώ για την φιλοξενία


Καπετάν Γιάννης Εμμ.Νομικός

Δεν υπάρχουν σχόλια: