ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

29.9.08

"ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑ ΚΑΙ ΑΠΕΛΠΙΣΤΗΚΑ"


Διάλεξα αυτόν τον τίτλο γιατί έτσι νοιώθω......μόνο απογοήτευση μπορεί να προκαλέσει σε έναν μέτρια ευσυνείδητο καθημερινό άνθρωπο που "θεωρεί" ότι ζει σε μια ευνομούμενη πολιτεία ,η ανάγνωση του βιβλίου "ντοκουμέντο"του Καπετάν Γιάννη Νομικού με τίτλο "ΝΑΥΤΑΠΑΤΕΣ".

Το αποδεικτικό υλικό του συγγραφέα, από φωτογραφίες και έγγραφα αλλά και δημοσιεύσεις στον τύπο της εποχής όπου διαδραματίζονται οι απίστευτες απάτες που καταμαρτυρεί το εν λόγο βιβλίο μόνο αηδία μπορούν να προκαλέσουν, όταν τα ονόματα που αναφέρονται και που είχαν συμμετάσχει στις Ναυταπάτες ,σήμερα στέκουν σε θέσεις της πολιτειακής ηγεσίας της χώρας και απολαμβάνουν τους "τίτλους" τους αλλά και το "μαύρο" χρήμα που έβγαλαν στην πλάτη θαλασσοπνιγμένων εργατών, αλλά και ανθρώπων όπως ο Καπετάν Γιάννης που του κατέστρεψαν την ζωή γιατί τους "πίστεψε" .
Η ουρά των ονομάτων είναι μεγάλη . Αποτελείται από πρόσωπα που είχαν διατελέσει Υπουργοί και ανέλαβαν στην πορεία ρόλο "ρυθμιστή" και πρωταγωνιστή στο Ελληνικό πολιτικό γίγνεσθαι μέχρι και σήμερα,.... από ένστολους επίορκους ανώτατους αξιωματικούς......μέχρι μεγαλοδικηγόρους που μέχρι και σήμερα "φιλοξενούνται" σε τηλεοπτικά καταγγελτικά πάνελ για να......"διδάξουν" .....ήθος και νομολογία.
Το βιβλίο του καπετάν Γιάννη Νομικού εκτός των άλλων είναι μια "ανθολογία" διαπλοκής των κρατούντων που μέσω του κρατικού μηχανισμού εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες με σκοπό τον πλουτισμό και επέβαλλαν την "σιωπή" υπό το καθεστώς απειλών σε δημοσιογράφους που τους είχε δοθεί το "υλικό" στα χέρια τους .
Η παρούσα ανάρτηση δεν αποτελεί διαφήμιση του βιβλίου , μια και το εν λόγο βιβλίο δεν κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία .
Είχε κατά το παρελθόν εκδοθεί σε μικρό αριθμό αντιτύπων με ιδία έξοδα του συγγραφέα και κάποια εκ των αντιτύπων είχαν αποσταλεί στους "ήρωες" που αναφέρονται σε αυτό.... πολιτικούς, ένστολους, δικηγόρους καθώς και σε εισαγγελείς με την ελπίδα μήπως και ασκήσουν διώξεις αλλά και σε δημοσιογράφους μήπως και δημοσιοποιήσουν τα ντοκουμέντα του βιβλίου....
- οι αποδείξεις των συστημένων προς τους παραλήπτες υπάρχουν , έτσι για να μην επιδέχεται καμίας δικαιολογίας.... η.. ίσος επικαλούμενη άγνοια από κάποιους που έλαβαν γνώση-.
Σήμερα γίνεται προσπάθεια να επανεκδοθεί το βιβλίο ντοκουμέντο του καπετάν Γιάννη .....
-αμφίβολη η επανέκδοση του αφού τα "πρόσωπα" της "λίστας" είναι ακόμη και σήμερα στον στίβο της εξουσίας.-........για να γίνουν γνωστά πρόσωπα και πράγματα.
ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΜΑΡΤΥΡΕΊ Ο ΚΑΠΕΤΑΝ ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ.
ΚΑΙ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΕΝΟΧΗΣ ΤΩΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΊΣΚΟΝΤΑΙ Ή ΤΙ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΕΙΝΑΙ Η ΣΙΩΠΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΜΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΑΤΑΓΓΈΛΛΟΝΤΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: