ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

2.10.08

ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΤΙΜΑΜΑΛΟ // "ΝΑΥΤΑΠΑΤΕΣ" συνέχεια....

ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ

Μετά από σκέψεις και ενδοιασμούς,αποφάσισα τελικά να κοινολογήσω την "ΑΛΗΘΕΙΑ" ,χρέος τιμής προς την οικογένειά μου,αλλά και πρός τις οικογένειες των δεκάδων αδικοχαμένων συναδέλφων Ναυτικών,που έχασαν την ζωή τους τόσο άδοξα,προκειμένου να γεμίσουν τα σεντούκια ασυνείδητων μεγαλοδικηγόρων,,,με αρκετά εκατομμύρια δολλάρια.Και οι οποίοι ακόμα και σήμερα κυκλοφορούν ανάμεσά μας ελεύθεροι,ανεξέλεκτοι,ατιμώρητοι,μια και κατόρθωσαν να μην τους αγγίξει κάν η τσιμπίδα του Νόμου.λόγω των υψηλών διασυνδέσεών τους με την Ε Λ Ι Τ της Δικαιοσύνης.

Συνεχίζουν δε να ανήκουν στις τάξεις των δικηγορικών τους συλλόγων - Αθηνών και Πειραιώς - δικηγορούν και το χειρότερο....."καλούνται τακτικά στα κανάλια τηλεοράσεων,για να εκφράσουν τις γνώμες των για διάφορα θέματα" και για να "διδάξουν "κυρίως....ήθος και νομολογία.

Εύχομαι και πιστεύω,τα υψηλόβαθμα σημερινά στελέχη της Δικαιοσύνης,να διακόψουν την "αμαρτωλή πορεία" μερικών εξ αυτών, που συνεχίζουν ακόμη και σήμερα την αμαρτωλή δράσιν τους. Ι Δ Ω Μ Ε Ν !!!!!

Σε κάθε περίπτωση πιστεύω ακράδαντα,ότι εάν και εφ' όσον οι αρμόδιοι φορείς είχαν κινητοποιηθεί ανάλογα,προστατεύοντας και προφυλλάσοντας τους ουσιώδεις μάρτυρες ΑΠΟΣΚΙΤΗ Βασίλειο ( πρόεδρο εφετείου Πειραιά ) και ΣΑΒΒΑ Θεμιστοκλή ( Δικηγόρο, πρόεδρο Ο.Λ.Πειραιά ) από τις δολοφονικές επιθέσεις που δέχθηκαν και που είχαν σαν συνέπεια την αφαίρεση της ζωής τους,μιά και είχαν "σπάσει",είχαν "λυγίσει" και είχαν δεχθεί να καταθέσουν και αποκαλύψουν τους συνεργάτες τους Ναυταπατεώνες,η εξέλιξη θα ήταν σήμερα τελείως διαφορετική.

Γι' αυτό και "Κ Α Τ Η Γ Ο Ρ Ω",γι'αυτό και χαρακτηρίζω σαν " Ε Γ Κ Λ Η Μ Α Τ Ι Κ Η " την αδιαφορία των Αρχών για την μη προστασία των, έστω μέχρι την ημέρα που θα κατέθεταν ενώπιον των ανακριτών και του Εισαγγελέα Εφετών κ.ΜΕΤΑΞΑ Αλέξανδρου.

Ενα μέρος - ελάχιστο - έγινε αιτία έκδοσης βιβλίου αλλά και θεατρικού έργου από τον Δημήτρη Κολλάτο,με τον τίτλο οι "ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ".

Απάντηση σε όσους αμφισβήτησαν τις καταθέσεις μου,σε όσους έσπευσαν να με θεωρήσουν ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗ - ΠΑΡΑΦΡΟΝΑ και ΘΕΟΤΡΕΛΛΟ.

Απάντηση σε όσους χαρακτήρισαν τα "ντοκουμέντα" μου , παραμύθια "χίλιες και μία νύχτες."

Καπετάν Γιάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια: