ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

30.12.09

Τι είναι πιο σημαντικό για μία πόλη ? Η μοναδική πλατεία στο κέντρο ή ένα υπόγειο γκαράζ για 450 αυτοκίνητα ?

Προτείνω να υπάρξει μία ανοιχτή εκδήλωση-συναυλία στη μοναδική πλατεία με πράσινο που έχει η πόλη της Κορίνθου, να συζητήσουμε και να βρούμε άλλες λύσεις για τη στάθμευση των αυτοκινήτων. Γίνετε μέλη της ομάδας που δημιουργήθηκε στο facebook με σκοπό να οργανωθεί η εκδήλωση και να πειστεί η δημοτική αρχή να μελετήσει άλλες λύσεις.
Η πρώτη προθεσμία υποβολής προσφορών έλειξε δίχως να υπάρξουν ενδιαφερόμενοι με προσφορές. Σήμερα, το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Κορινθίων θα τροποποιήσει δύο όρους ώστε να διευκολυνθεί η προσέλευση ενδιαφερομένων εταιρειών. Φαίνεται στη πράξη ότι το έργο δεν παρουσιάζει ενδιαφέρον για ιδιώτες ή το χρηματοοικονομικό περιβάλλον δεν ευνοεί τέτοιου είδους έργα.
Σε κάθε περίπτωση, δεν έχουμε πεισθεί ότι το υπόγειο γκαράζ προσφέρει μία μακροπρόθεσμη λύση ώστε να δικαιολογεί τη καταστροφή της μοναδικής πλατείας πρασίνου στο κέντρο της Κορίνθου.
agios-georgios

Δεν υπάρχουν σχόλια: