ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

30.12.09

Ξήλωσαν μέσα σε μια ημέρα τον άνθρωπο που ήταν υπεύθυνος για το μεγάλο σκάνδαλο της ΑΤΕ Καρπάθου, μήπως ήταν για το ψευδό πόρισμα που έδωσε ??


Για το ιστορικό της υπόθεσης - http://www.inkarp.com/ipb/index.php?showforum=189

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ

· 21/12/2009 Κατατίθεται Υπόμνημα – Καταγγελία στον κ. Διοικητή της ΑΤΕbank κατά της Δ/νσης Εσωτερικής Επιθεώρησης ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ

· 22/12/2009 Συνεδριάζει το ΔΣ της ΑΤΕbank στις 17:00, μία από των αποφάσεων που λαμβάνει αφορά τον Δ/ντή Επιθεώρησης της ΑΤΕ που τον μεταθέτει ως Σύμβουλο Διοίκησης και ορίζει νέους προϊσταμένους για την Επιθεώρηση.

· 23/12/2009 Κατατίθεται Υπόμνημα – Καταγγελία στην Εισαγγελία Ρόδου κατά της Δ/νσης Εσωτερικής Επιθεώρησης ΑΤΕ

· 24/12/2009 Η Διοίκηση της ΑΤΕ ανακοινώνει στα ΜΜΕ τις αλλαγές των ανώτατων διοικητικών υπαλλήλων της ΑΤΕ

Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ Τράπεζας : ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΣ ΑΤΕ ΤΗΣ 22/12/2009

http://www.inkarp.com/ipb/index.php?showtopic=43633

Συνεδρίασε χθες το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ Τράπεζας και αποφάσισε τις παρακάτω τοποθετήσεις στελεχών της Τράπεζας:

ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΣ ΑΤΕ ΤΗΣ 22/12/2009

1. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΥ ΜΑΡΙΑ (Δ/ντρια) Α.Μ. 9264/9, Προϊστάμενη Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού μετακινείται στο Κεντρικό Κατάστημα και τοποθετείται διευθύντρια του καταστήματος αυτού.

2. ΣΤΑΥΡΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ (Υποδ/ντής) Α.Μ. 11736/6, Διευθυντής με ανάθεση του Κεντρικού Καταστήματος μετακινείται στη Διεύθυνση Ιδιωτών-Αγροτών και τοποθετείται υποδιευθυντής της Διεύθυνσης αυτής, ανακαλουμένης της ανάθεσης καθηκόντων διευθυντή.

3. ΚΡΑΝΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (Υποδ/ντής) Α.Μ. 10069/2, Σύμβουλος Διοίκησης μετακινείται στη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού και τοποθετείται προϊστάμενος της διεύθυνσης αυτής με 6/μηνη ανάθεση καθηκόντων.

4. ΤΖΑΜΤΖΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (Υποδ/ντής) Α.Μ. 12484/2, Σύμβουλος Διοίκησης μετακινείται στη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού και τοποθετείται προϊστάμενος υποδιεύθυνσης.

5. ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (Δ/ντής) Α.Μ. 10100/1, Προϊστάμενος Διεύθυνσης Εσωτερικού Ελέγχου μετακινείται σε θέση συμβούλου Διοίκησης

6. ΑΛΜΠΑΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (Δ/ντής) Α.Μ. 8931/1, Σύμβουλος Διοίκησης μετακινείται στη Διεύθυνση Περιουσίας και τοποθετείται προϊστάμενος της Διεύθυνσης αυτής.

7. ΠΑΡΑΔΕΙΣΗΣ ΠΕΤΡΟΣ (Υποδ/ντής) Α.Μ. 10685/2, Μετακινείται στη Διοίκηση προκειμένου να αποσπαστεί στο leasing.

8.

Με μια πρώτη ματιά φαίνεται ότι αλλάζουν αξιόλογα και με μεγάλη επιτυχία στελέχη, για να τακτοποιηθούν δικά τους πράσινα παιδιά.

Βλέπουμε καθημερινά «τέτοια παιδάκια» να εξακολουθούν να συνωστίζονται στο προθάλαμο για μια «αξιοκρατική» θεσούλα, αφήνοντας τα γραφεία τους και τη δουλειά τους.

Oι εταιρίες στελεχώνονται με «πλούσια» σε παρελθόν άτομα, γεγονός που προδικάζει το μέλλον και την από εδώ και πέρα λειτουργία τους.

Θα αναγνωρίσουμε στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο την πολύ σημαντική απόφαση που πήρε για την Τράπεζα και τους εργαζόμενους.Πρόκειται για την έγκριση 370 θυρών ασφαλείας και την έγκριση 2.000.000 ευρώ συμπληρωματική πίστωση για τα δάνεια του οικοδομικού Συν/σμού, έτους

ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ Ο Δ/ΝΤΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ

http://www.inkarp.com/ipb/index.php?showtopic=43808

Αντιγράφουμε το δημοσίευμα της ΑΥΤΟΝΟΜΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΑΤΕ στίς 23/12/2009

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Δ/ντης Εσωτερικής Επιθεώρησης της ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ μετατίθεται ως Σύμβουλος Διοίκησης, ιδιότητα η οποία κατα το σωματείο ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ των εργαζομένων της ΑΤΕ είναι ψυγείο. ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙ?

Αληθεύει ότι το έλλειμα στο κατάστημα της ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΚΑΡΠΑΘΟΥ ξεπερνάει κατα πολύ τα 13,5 εκατομύρια Ευρώ ?

Η ΑΤΕ είναι ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ θα τα πληρώσει ο φορολογούμενος ?

Διαβάστε το δημοσίευμα που είναι διαθέσιμο στην ηλεκτρονική διεύθυνση

http://www.sysp.gr/news09/249.htm

Δεν υπάρχουν σχόλια: