ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

30.12.09

ΕΝΩ Η ΔΡΑΓΩΝΑ ΚΑΘΕΤΕ ΣΤΑ ΑΒΓΑ ΤΗΣ ....ΟΙ "ΓΛΕΙΦΤΕΣ" ΤΗΣ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ


Τα μέλη ΔΕΠ, ΕΕΔΙΠ, ΕΤΕΠ και το Διοικητικό Προσωπικό του Τμήματος Εκπαίδευσης και Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία του Πανεπιστημίου Αθηνών, ομόφωνα καταγγέλλουμε το φαινόμενο σπίλωσης και συκοφάντησης της Καθηγήτριας Θάλειας Δραγώνα από ακραίους εθνικιστικούς κύκλους.
Με τη συστηματική διαστρέβλωση και παραποίηση φράσεων και λέξεων από δημοσιεύματά της, αποδίδονται στη συνάδελφό μας, κοινωνική ψυχολόγο με αναγνωρισμένο στη χώρα και διεθνώς επιστημονικό κύρος, επιστημονικές θέσεις, τις οποίες ουδέποτε υποστήριξε.
Η συκοφαντική αυτή εκστρατεία με την πολιτικά και ηθικά απεχθή μέθοδο του διασυρμού, έχει στόχο να πλήξει τη συνάδελφό μας Καθηγήτρια στο έργο που πρόσφατα ανέλαβε ως Ειδική Γραμματέας του Υπουργείου Παιδείας.
Εκφράζουμε αμέριστη συμπαράσταση στη Θάλεια Δραγώνα και απευθυνόμαστε στις πρυτανικές αρχές του Πανεπιστημίου Αθηνών καθώς και στο σύνολο της πανεπιστημιακής κοινότητας ζητώντας την καταδίκη ενός φαινομένου που θυμίζει εποχές σκοταδισμού, παραβιάζει θεμελιώδεις αρχές του δημοκρατικού πολιτεύματος, θέτει σε κίνδυνο την ελευθερία του λόγου, βλάπτει ολόκληρη την κοινωνία και άρα μας αφορά όλους και όλες.

Αθήνα, 28 Δεκεμβρίου 2009

paideia-gr: Κάκιστες υπηρεσίες προσφέρουν οι συνάδελφοί της στην κα. Δραγώνα με την ανακοίνωσή τους. Πρώτον, η αποσιώπηση του ζητήματος των τυπικών της προσόντων ουσιαστικά σημαίνει αναγνώριση και από αυτούς του προβλήματος. Δεύτερον, ακραίος εθνικιστικός κύκλος χαρακτηρίζεται για παράδειγμα ο Νεοκλής Σαρρής; Κάκιστες υπηρεσίες...

Δεν υπάρχουν σχόλια: