ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

31.12.09

ΔΝΤ: Είμαστε έτοιμοι να σώσουμε την Ελλάδα

Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο είναι έτοιμο να βοηθήσει την Ελλάδα εάν η χώρα ή η Ευρωπαϊκή Ένωση το ζητήσουν, δήλωσε ο επικεφαλής του οργανισμού για την Ευρώπη, Marek Belka. Ωστόσο, τόνισε ότι η ΕΕ θα πρέπει να δημιουργήσει το δικό της μηχανισμό ενίσχυσης για τέτοιες περιπτώσεις.

«Η ΕΕ θα πρέπει να δημιουργήσει ένα μηχανισμό για να βοηθά χώρες που βρίσκονται στην κατάσταση της Ελλάδας. Αλλά κανείς θα πρέπει να πιστεύει ότι η Ελλάδα θα λύσει τα προβλήματά της μόνη της», είπε στο Reuters.

Όταν ερωτήθηκε εάν το ΔΝΤ είναι έτοιμο να σώσει την Ελλάδα απάντησε: «Ναι, είμαστε έτοιμοι. Όμως, θα εξαρτηθεί από το εάν η ΕΕ ή η Ελλάδα το ζητήσουν».
ισοτιμια

Δεν υπάρχουν σχόλια: