ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

31.12.09

Τώρα κατάλαβα τη διαφορά του Κώστα Καραμανλή από τον Γιώργο Παπανδρέου

aaaΕίναι αλήθεια ότι μου πήρε λίγο χρόνο να καταλάβω ότι η διαφορά ανάμεσα στους μονομάχους της 4ης Οκτωβρίου ήταν απλώς θέμα…timing. Διότι ο Καραμανλής, άνθρωπος “large”, πρώτον πίστευε ότι κάθε ένας είναι καλοπροαίρετος μέχρις αποδείξεως του εναντίου, καταλάβαινε τι συνέβαινε με σχετική αργοπορία (”συγνώμη έσφαλα, δεν κατάλαβα από την αρχή την έκταση του προβλήματος” είχε πει για την υπόθεση του Βατοπαιδίου) αλλά δεν είχε πρόβλημα μετά την συνειδητοποίηση του λάθους, να το διορθώσει άμεσα. Δηλαδή καταλάβαινε το πρόβλημα αργά και το διόρθωνε άμεσα.

Αυτό φαίνεται ότι δεν άρεσε στον κόσμο. Και στις 4 Οκτωβρίου έστειλε τον Καραμανλή στο σπίτι του και έφερε στα πράγματα τον Παπανδρέου. Και ποια είναι, παρακαλώ, η διαφορά; Το κατάλαβα χθες! Ο σημερινός Πρωθυπουργός καταλαβαίνει πολύ πιο γρήγορα από τον προηγούμενο το λάθος, αλλά το διορθώνει πολύ πιο αργά. Δείτε, για παράδειγμα, τα τέλη κυκλοφορίας. Αμέσως κατάλαβε ο Παπανδρέου την αδικία του συστήματος, τις πολλές αδικίες του μέτρου. Και το είπε δημόσια: “Το κατάλαβα το πρόβλημα”. Ωραία, το κατάλαβες, τώρα θα το διορθώσεις; “Θα εξαλείψουμε τις αδικίες την επόμενη φορά που θα σταλούν τέλη κυκλοφορίας” πρόσθεσε ο Παπανδρέου. Δηλαδή του χρόνου!

Επιτέλους! Θα περιμένω έναν ολόκληρο χρόνο για να αποκατασταθεί η αδικία με τα τέλη κυκλοφορίας, αλλά παρηγοριέμαι που με καταλαβαίνει ο Πρωθυπουργός! Δόξα Σοι ο Θεός!

τα πραγματα

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και τι διόρθωνε "αμεσα" ο Καραμανλής φίλε μου; Τους (τον) γλήτωνε από την φυλακή;

Ioannis είπε...

Αύτό πού είδε ό ΓΑΠ άλλά δέν τό κατάλαβε, είναι ότι όταν λές λές σέ καποιον πού έχει ένα ΙΧ άξίας 1000 Εύρώ νά πληρώσει 500-800 περίπου τέλη έτησίως, σού δίνει τίς πινακίδες πίσω, 160.000 πινακίδες στό χέρι μέχρι προχθές, καί σού λέει άν μάς θεωρείς ήλίθιους για νά μήν γράψω τήν άλλη λέξη, πάρτες. Ετσι δέν θά είσπράξει τά τέλη τών χιλιάδων ΙΧ δέν θά είσπράξει από τά καύσιμα ένός έτους χιλιάδων ΙΧ, δέν θά είσπράξει από έργασίες συντήρησης καί άνταλλακτικών χιλιάδων ΙΧ, θά τήν πληρώσουν τά συνεργεία πού θά χάσουν πελάτες, θά τήν πληρώσουν τά βενζινάδικα, οι άντιπροσωπείες καί πάει λέγοντας. Τώρα πέστε μου ποιός είναι ήλίθιος έμείς ή αύτός που κυβερνάει; Καί λέω ήλίθιος γιά νάμήν πώ τήν άλλη λέξη.
Κανονικά θά έπρεπε νά μπορώ νά κάνω προσφυγή κάπου; καί νά πλήρωνε αύτός πού λέει ότι κυβερνάει τό κόστος αύτής τής ένέργειας καί τά άποτελέσματά της. Ας ύπολογίσει κάποιος είδικός τό χρηματικό κόστος όλων όσων άνέφερα καί νά τό πληρώσουν σύσσωμη ή κυβέρνηση κί ό κυβερνήτης να τόν χαιρόσαστε. Δέν είναι δα καί φτωχοί. Νά πληρώσουν όπως ό κάθε πολίτης καί πιό συγκεκριμένα ό κάθε Ελληνας όταν ζημιώνει τό κράτος. Εδώ καί τώρα.