ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

1.9.10

ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ...... ΕΤΣΙ ΕΠΙΛΕΓΕΙ Ο ΓΑΠ!


Μπίζνες ή πολιτική;

Συμπεριλαμβάνεται στην ονοματολογία ως υποψήφιος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας με το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ. Ο λόγος για τον Φώτη Χατζημιχάλη νυν περιφερειάρχη Πελοποννήσου. Κι αυτό διόλου δεν μας απασχολεί. Εκείνο όμως που προκαλεί έκπληξη είναι πως ένας άνθρωπος που έχει εταιρία συμβούλων στον τομέα της ενέργειας, της πράσινης ανάπτυξης και της αξιοποίησης των κονδυλίων για την ανακύκλωση, που σύμφωνα με τον «Καλλικράτη» θα αποτελέσουν τον πυρήνα των αρμοδιοτήτων της νέας αιρετής Περιφέρειας με σοβαρότατο οικονομικό αντικείμενο, δεν έχει φροντίσει τουλάχιστον να παραιτηθεί από τη θέση του αντιπροέδρου και του εταίρου της εταιρίας, όπως και να είναι η επωνυμία της κάθε φορά….

Για του λόγου το αληθές:

ΦΕΚ 3502 3 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΓΚΡΟΕΝΕΡΤΖΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

ΦΕΚ 9881 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2008 ΑΓΚΡΟΕΝΕΡΤΖΗ

ΦΕΚ 1660 5 ΜΑΡΤΙΟΥ 2009 ΑΓΚΡΟΕΝΕΡΤΖΗ Α.Ε.

ΦΕΚ 1665 5 ΜΑΡΤΙΟΥ 2009 BΙΟΝΤΙΖΕΛ ΕΛΛΑΣ ΕΠΕ

ΦΕΚ 5456 17 ΙΟΥΝΙΟΥ 2009 ΑΓΚΡΟΕΝΕΡΤΖΗ

ΦΕΚ 13633 24 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2009 ΒΗΡ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

ΦΕΚ 5902 22 ΙΟΥΝΙΟΥ 2010 ΒΗΡ ΕΠΕ

Εξάλλου δεν είναι η πρώτη φορά που απασχολεί το θέμα, αλλά δεν φαίνεται «να ιδρώνει το αυτί» κανενός …

Ορίστε και το σχόλιο της εφημερίδας ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ της Λάρισας που γράφει σχετικά στις 22/07/2010.

Από την πολιτική στις μπίζνες...

* ΦΑΙΝΕΤΑΙ ότι αυτό που συμβαίνει εδώ και χρόνια στο εξωτερικό, δηλαδή οι πολιτικοί να μεταπηδούν στον επιχειρηματικό στίβο, τείνει να γίνει συνήθης πρακτική και στην Ελλάδα.

Να, για παράδειγμα, στο νομό Λάρισας: 4 πρώην υπουργοί και βουλευτές του ΠΑΣΟΚ δραστηριοποιούνται σήμερα στον κόσμο των επιχειρήσεων. Ο Θεόδωρος Στάθης είναι πρόεδρος στην Εθνική Κεφαλαίου, θυγατρική της Εθνικής τράπεζας. Ο Νίκος Φαρμάκης μετέχει στο ΔΣ της ΣΕΛΜΑΝ, εταιρία που ηγείται στον χώρο του ξύλου κι έχει εξαγοραστεί από την ΑΛΦΑ ΓΟΥΝΤ. Ο Νίκος Φλώρος δραστηριοποιείται στον τομέα της ενέργειας (άλλωστε ήταν στέλεχος επιχειρήσεων και πριν ασχοληθεί με την πολιτική). Ενώ και ο Φώτης Χατζημιχάλης έχει εταιρία συμβούλων στον τομέα της ενέργειας και της πράσινης ανάπτυξης παρόλο που τώρα έχει αναλάβει περιφερειάρχης Πελοποννήσου.

ΜΑΚ.

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 22 ΙΟΥΛΙΟΥ 2010

Δεν υπάρχουν σχόλια: