ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

1.9.10

Εγκαίνια ΔΕΘ....Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΤΑ "ΚΑΔΡΟΝΙΑ"


Από ότι ξέρουμε, πλησιάζει η σπουδαία ημέρα της Θεσσαλονίκης, η ημέρα των εγκαινίων της ΔΕΘ. Μία ημέρα, που εδώ και πάρα πολλά χρόνια, είναι συνδεδεμένη με πολιτικές δηλώσεις , ανακοινώσεις, ταξίματα, κτλ κτλ από τον εκάστοτε Πρωθυπουργό της χώρας. Είναι με άλλα λόγια, η ‘’ημέρα της κυβερνήσεως’’ και όποιος θέλει πιστεύει τις (δυστυχώς) λαμακείες που μας λένε (όλοι οι εκάστοτε…) εν γνώσει τους, και αυτό είναι το χειρότερο.Τι δεν μας έχουν τάξει;;
Καινούριο αεροδρόμιο.
Καινούρια περιφερειακή.
Υποθαλάσσια οδική αρτηρία.
Καινούρια στάδια.
Μετρό.
Λαγούς με πετραχίλια.
Λαγούς χωρίς πετραχίλια.
Γιοφύρια.
Ποτάμια για τα γιοφύρια.
Αυξήσεις.
Πού να τα θυμόμαστε τώρα όλα, μια ζωή τα ακούμε και δεν τα βλέπουμε ποτέ ή τα βλέπουμε μετά από δέκα (το λιγώτερο) χρόνια.
Όμως, φέτος, το πρόβλημα δεν είναι αυτό.
Το πρόβλημα, είναι ο νέος πρόεδρος της ΔΕΘ, κάποιος δικηγόρος από τα αζήτητα, που ο ίδιος δήλωσε δημόσια ότι «Είμαι ένας ευρωπαίος ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΣ κεντροαριστερόςδικηγόρος» .
Τον πιστεύουμε. Δεν θα ασχοληθούμε άλλο μαζί του, γιατί ασχολούμαστε με θέματα άξια ασχολίας και κριτικής. Άλλωστε, ο καθένας από εμάς έχει δικαίωμα να αυτοπροσδιοριστεί όπως θέλει. Και εγώ, αυτοπροσδιορίζομαι σαν αναρχοχουντοβασιλικοσοσιαλιστικοαυτόνομος ολιγαρικοδημοκρατικόςπολίτης. Έχει κανείς αντίρρηση;
Δεν ασχολούμαι με τον πρόεδρο, όμως ασχολούμαι με αυτούς που τον έβαλαν, χωρίς να σέβονται τις ευαισθησίες του λαού της περιοχής. Δεν έχουμε ανάγκη από ελληνόφωνους, αυτούς τους βρίσκουμε και στην Κάτω Ιταλία, και είναι περήφανοι γι’ αυτό. Έχουμε ανάγκη από Έλληνες που αισθάνονται Έλληνες.
Κυκλοφορούν κάποιες φήμες, για συμπάθειες μέχρι και συμμετοχές σε οργανώσεις που εμείς τις θεωρούμε αντεθνικές (ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ κτλ). Δεν ξέρω εάν ισχύει, όμως θα δώσω βάση στην σοφία που πηγάζει από τις ελληνικές παροιμίες, και στην συγκεκριμένη περίπτωση στην ‘’ΟΜΟΙΟΣ ΟΜΟΙΩ ΑΕΙ ΠΕΛΑΖΕΙ’’, όπως και στην ‘’Ο ΟΜΟΙΟΣ ΣΤΟΝ ΟΜΟΙΟ ΚΑΙ Η ΚΟΠΡΙΑ ΣΤΑ ΛΑΧΑΝΑ’’. Εάν την ερμήνευα, θα υποτιμούσα τις γνώσεις και την νοημοσύνη σας.
Αυτά για πρόλογο. Η ΔΕΘ λοιπόν , ο πρόεδρός της δηλαδή, με βάση το βιβλίο εθιμοτυπίας, καλεί στα εγκαίνια όλες τις Αρχές της πόλης μας. Καλεί δηλαδή, όλους εκείνους, που συμμετείχαν σε όλες τις εκδηλώσεις για την ονομασία των βορείων γειτόνων μας, ενός κρατιδίου με πρωτεύουσα τα Σκόπια. Τότε, τους θυμάμαι όλους λάβρους να υπεραμύνονται των εθνικών μας θέσεων, και φυσικά να είναι ‘’πρώτο τραπέζι πίστα’’ σε κανάλια, εφημερίδες και λοιπά ΜΜΕ.
Σήμερα, όλοι τους πήραν πρόσκληση για τα εγκαίνια. Θα την αποδεχτούν ??? Κάποιοι, και προς τιμή τους, την επέστρεψαν σαν μη αποδεκτή λόγω του προσκαλούντος προέδρου. Οι υπόλοιποι τι θα κάνουν ? Λόγω του σημαντικού τοπικού γεγονότος και της παραδόσεως που τους θέλει παρόντες, θα την αποδεχτούν ? Εμείς οι υπόλοιποι, καταγράφουμε και όταν έρθει ο καιρός , πληρώνουμε τα χρωστούμενα. Και ο καιρός πλησιάζει ( εκλογές γαρ ).
Σας το φέρνω γύρω – γύρω, αλλα καλύτερα να σας το πώ στα ίσια. Εάν είστε συνεπείς με τα όσα μας λέτε τόσο καιρό, καλά θα κάνετε να γυρίσετε την πρόσκληση πίσω, σαν μη αποδεκτή λόγω των ιδιαιτεροτήτων του καλούντος. Μπορείτε βέβαια, να δηλώσετε ‘’ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΉ ασθένεια’’, είναι πιο κομψό. Σημασία έχει, κύριοι της συμπολιτεύσεως και της αντιπολιτεύσεως, Νομάρχες και Αντινομάρχες, Δήμαρχοι και Αντιδήμαρχοι, Υπουργοί και βουλευτές και όλοι οι υπόλοιποι λιγότερο επίσημοι,
ΝΑ ΛΑΜΨΕΤΕ ΔΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΣΑΣ κυριολεκτικά, για να δώσετε επιτέλους ένα μήνυμα που να μην το ξεχάσουν. Ο λαός, περιμένει στην γωνία, με το ρόπαλο στο χέρι, και μετράει.
Επειδή κάποιοι θα δυσαρεστηθούν και θα θελήσουν να μου βάλουν ‘’ταμπέλα’’ με χρώμα, ας καταλάβουν ότι μπορεί να υπάρχουν Έλληνες που δεν είναι μπλέ, κόκκινοι, πράσινοι, μαύροι, σωμόν ή εμπριμέ αλλα είναι ΑΠΛΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
Ανδρέας

Δεν υπάρχουν σχόλια: