ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

3.9.10

ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ «ΣΟΦΩΝ» ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

Ο περιοδικώς πρωθυπουργεύων και πρωθυπουργός περιοδεύων κ. Γ. Παπανδρέου, ανήγγειλε προ ημερών εν χορδαίς και οργάνοις, ότι τίθεται επικεφαλής της αντικαπνιστικής εκστρατείας της κυβερνήσεως του μνημονίου, ώστε να προστατευθεί η υγεία των πολιτών της Ελλάδος. Οι παραβάτες- καπνιστές σε δημόσιους χώρους θα τιμωρούνται με πρόστιμο, δήλωσε περιχαρής ο υιός της Μαργαρίτας. Όμως υπάρχει μια πολύ σοβαρή και προκλητική αβλεψία(;;) των «σοφών» συμβούλων του, που θα οδηγήσει σε πολύ επικίνδυνα μονοπάτια. Με την ισχύουσα νομοθεσία εάν κάποιος συλληφθεί για χρήση ναρκωτικών ουσιών, ως εξαρτημένο άτομο παραμένει ατιμώρητος. Επίσης, δεν τιμωρείται η κατοχή μικροποσότητας ναρκωτικών για προσωπική χρήση. Θα είχε λοιπόν ενδιαφέρον όταν, εάν και εφ’ όσον συλληφθεί κάποιος με την κατηγορία ότι κάπνιζε σε κάποιο μπάρ ἤ εστιατόριο, να δούμε ποια θα είναι η αντίδραση των αστυνομικών αν ο παραβάτης δηλώσει ότι κάπνιζε… μαριχουάνα. Αν αρνηθεί να καταβάλλει το πρόστιμο των 50 ευρώ, θα οδηγηθεί στο αυτόφωρο και ως πειστήρια θα προσκομιστούν στο δικαστήριο το τασάκι με την γόπα;;; Και φυσικά θα αθωωθεί αφού ο χρήστης ναρκωτικών δεν τιμωρείται.
Δεν βάζω κακές ιδέες, αλλά είναι τραγικό να διαπιστώνω ότι οι άνθρωποι που υποτίθεται πως κυβερνούν τον τόπο, να μην είναι σε θέση να μοιράσουν δυό γαϊδάρων άχυρα. Όσο για την απασχόληση της αστυνομίας με το κυνήγι καπνιστών, είναι πρώτου μεγέθους υποκρισία και ηλιθιότητα, αν σκεφτεί κάποιος πως σε όλη την Ελλάδα χιλιάδες άνθρωποι καπνίζουν χασίς ανενόχλητοι ἤ τρυπάνε κάθε σημείο του σώματός τους για να βάλουν στο αίμα τους ηρωΐνη και η πολιτεία παραμένει επιδεικτικά απαθής. Κρίμα βρέ Έλληνες δεν μας άξιζε τέτοια ντροπή και κοροϊδία από τον γιό της Μαργαρίτας και την «σοφή» παρέα του.
Α.Α.
Φ

Δεν υπάρχουν σχόλια: