ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

18.4.11

Αλλαγή στη διεύθυνση των Νέων...

Του Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη
Σχεδόν ενάμιση χρόνο μετά την ανάληψη διευθυντικών καθηκόντων στην εφημερίδα Τα Νέα, τα νέα για την διάρκεια της θητείας του κ. Μεμή δεν ακούγονται ευχάριστα για τον ίδιο. Ο δημοσιογράφος δεν κατάφερε να διαχειριστεί με ιδιαίτερη επιτυχία τα πολλά θέματα που προέκυψαν όλο αυτό το διάστημα και η κριτική του από τους εκ των έσω φίλους του εστιάζεται τόσο στην αισθητή μείωση των πωλήσεων της εφημερίδας, όσο -κυρίως- στη κακή σχέση που έχει αναπτύξει με τους συντάκτες του, ο αντικαταστάτης του Παντελή Καψή.
Έχοντας την αμέριστη στήριξη του Σ. Ψυχάρη (ο οποίος τον τοποθέτησε διευθύνοντα προσπαθώντας ν' αλλάξει τις ισορροπίες και έχοντας υπόψιν του τη συνλειτουργία των δύο εφημερίδων που εποπτεύει), δεν κατάφερε να διαχειριστεί κρίσεις που παρουσιάστηκαν, όπως οι συνεχιζόμενες απεργίες της ΕΣΗΕΑ που προκάλεσαν έκρυθμο κλίμα στα γραφεία της εφημερίδας και στάθηκε κατώτερος των περιστάσεων στη προάσπιση των εργασιακών συμφερόντων των συναδέλφων του κατά την εθελούσια έξοδο που υποχρεώθηκαν πριν λίγο καιρό, πολλοί από τους εργαζομένους της εφημερίδας. Στο πλαίσιο των νέων γενικών ανακατατάξεων που αναμένονται στην εφημερίδα κατά το επόμενο διάστημα, αναμένεται ο κ. Μεμής να αντικατασταθεί. Σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές, πιθανότερος αντικαταστάτης του είναι ο κ. Αντώνης Καρακούσης. Η διοικητική του εμπειρία δεδομένη, από τα χρόνια ακόμη που πέρασε από πολλές θέσεις στην Καθημερινή (για 13 χρόνια) απ' όπου και μεταπήδησε το Δεκέμβρη του 2004 στα Νέα. Οι σχέσεις του με ανωτέρους και κατωτέρους (στη κλίμακα πάντα) θεωρούνται άριστες. Εμείς, δεν έχουμε παρά να του ευχηθούμε καλή επιτυχία σε μια δύσκολη εποχή, όπου οι τυραννόσαυροι Ρεξ των εφημερίδων και η ίδια η βιοποικιλότητα του μέσου τείνει να εκλείψει...

Δεν υπάρχουν σχόλια: