ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

19.4.11

Τι αλλάζει στις προαγωγές και το μισθολόγιο των δημοσίων υπαλλήλων

Με γραπτές εξετάσεις θα επιλέγονται πλέον οι προϊστάμενοι στις υπηρεσίες του Δημόσιου τομέα ενώ αλλάζει και η σύνθεση των πειθαρχικών συμβουλίων χωρίς τη συμμετοχή συνδικαλιστών. Αυτές τις αλλαγές προανήγγειλε με δηλώσεις του στο Βήμα ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης ο οποίος ξεκαθάρισε μάλιστα ότι το νέο μισθολόγιο θα συνδέεται με το νέο σύστημα προαγωγών. Σύμφωνα με τον υπουργό επιχειρείται να  υπάρχει σύνδεση αμοιβής - παραγωγικότητας στη βάση μιας αδιάβλητης αξιολόγησης και γι΄αυτό συγκροτήθηκε Ανεξάρτητη Αρχή, το Ειδικό Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (ΕΙΣΕΠ), από τέσσερα μέλη του ΑΣΕΠ και έναν εκπρόσωπο του Συνηγόρου του Πολίτη, η οποία θα ξεκινήσει εκ του μηδενός  τις κρίσεις των ανωτάτων στελεχών του Δημοσίου.
Η Ανεξάρτητη Αρχή θα έχει επίσης τη δικαιοδοσία να παύσει από τα καθήκοντά του προϊστάμενο ο οποίος ασκεί πλημμελώς τα καθήκοντά του. Επίσης, θα αποτελεί πειθαρχικό παράπτωμα η μη ανάρτηση αποφάσεων  των υπηρεσιών στο «Διαύγεια».
Στις προσεχείς εξετάσεις για τις θέσεις των προϊσταμένων αναμένεται να λάβουν μέρος πάνω από 60000 υπάλληλοι ενώ η θητεία τους στο συγκεκριμένο αξίωμα θα είναι πενταετής. Θα έχουν επίσης το δικαίωμα να διεκδικούν θέση προϊσταμένου σε οποιαδήποτε υπηρεσία του δημόσιου τομέα, ασχέτως σε ποια υπηρετούν κατά τη συμμετοχή τους στις εξετάσεις.
Με το νέο σύστημα δεν θα μπορεί να θέσει να θέση υποψηφιότητα  υπάλληλος στον οποίον έχει επιβληθεί τελεσίδικα πειθαρχική ποινή. Εάν, ωστόσο, η υπόθεσή δεν έχει εκδικαστεί, θα μπορεί να θέσει υποψηφιότητα αλλά η παραπομπή του θα προσμετράται αρνητικά στη σχετική μοριοδότηση.
eklogika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: