ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

17.4.11

“Καλωσήρθε το Δολάριο” το Δόγμα Γερουλάνου

Θερμή υποδοχή επεφύλαξε σήμερα ο δήμος Καλαμάτας στους πρώτους, για τη φετινή τουριστική περίοδο, επισκέπτες στην πόλη.


ομο και δεν θα πάρετε φράγκο.

“Καλωσήρθε το Δολάριο” το Δόγμα Γερουλάνου

Θερμή υποδοχή επεφύλαξε σήμερα ο δήμος Καλαμάτας στους πρώτους, για τη φετινή τουριστική περίοδο, επισκέπτες στην πόλη.
Ένα πρωτότυπο καλωσόρισμα περίμενε τους 400 Άγγλους επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου MINERVA στο λιμάνι της Καλαμάτας και τους 143 Νορβηγούς επιβάτες της πρώτης τουριστικής πτήσης τσάρτερ στο αεροδρόμιο της πόλης.
Οι επισκέπτες, τους οποίους καλωσόρισε εκ μέρους του δήμου Καλαμάτας η
Γινόμαστε ευρωπαίοι...
αντιπρόεδρος της τουριστικής επιτροπής Πόλα Κούλη, εντυπωσιάστηκαν από τα μπουκέτα με τα αρωματικά βότανα του Ταΰγετου, που τους πρόσφεραν κοπέλες του χορευτικού συλλόγου ΞΕΝΙΑ, φορώντας παραδοσιακή ενδυμασία. Επιπλέον, τέθηκαν στη διάθεσή τους όλες οι απαραίτητες τουριστικές πληροφορίες, τους μοιράστηκαν χάρτες της Καλαμάτας, τουριστικοί οδηγοί και USB.
Οι επισκέπτες ευχαρίστησαν για το ζεστό καλωσόρισμα.

Σχόλιο Γιάννης Παπαϊωάννου: Αυτό είναι το νέο τουριστικό δόγμα του Γερουλάνου βασισμένο στην ταινία «καλωσήρθε το δολάριο» και επηρεασμένο απο το “Γοργόνες και μάγκες”. Τώρα αν ρωτήσετε γιατί δεν κάνουν έτσι στην Λυών στο Λούβρο στην ΝΥ  ή στο Λονδίνο όταν κατεβαίνουν εκεί έλληνες τουρίστες θα σας μαλώσω. Απολίτιστοι

Δεν υπάρχουν σχόλια: