ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

11.6.11

ΠΡΟΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ:Η ντουντούκα πρέπει να αρχίσει να γυρνάει!!!


Οι ντουντουκαδόροι άρχισαν να την βλέπουν αρχηγοί; Όχι άλλο κάρβουνο!!!! 

Τους άκουγα χθες που διέταζαν, τώρα φώναξε, τώρα μην βρίζεις, τώρα έλα μπροστά (φύγε εσύ, έλα εσύ). Ο λόγος ύπαρξης της ντουντούκας είναι να δίνει τον ρυθμό με τα συνθήματα, και οι ιδιοκτήτες των πρέπει να προσέχουν και τι λένε, αυτός που την κρατάει είναι σαν να μιλάει εξ ονόματος όλων μας.


Σας όρισε κάποιος αρχηγούς; Ο καθένας επιτρέπεται να διαφεντεύει μονάχα τον εαυτό του και μόνον σ' αυτόν να απευθύνεται. Έχουμε ήδη εκπροσώπους, που παίρνουν αυθαίρετα τις αποφάσεις ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ, δεν χρειαζόμαστε άλλους.

Να αρχίσει να γυρνάει η ντουντούκα παρακαλώ, όσο μένει σε ένα ζευγάρι χέρια τόσο ο ιδιοκτήτης τους ανεβαίνει ψηλότερα στο καλάμι.

(Αν είσαι μάγκας και θες να καλέσεις κόσμο κάντο με την φωνούλα σου, εκεί θα δεις πόσοι θέλουν να σ' ακολουθήσουν. Και.. Αν σου έρθει μια φαεινή, πχ όπως χθες, που θεώρησες ότι κακώς βρίσκονται στον χώρο οι καντίνες, να πας μόνος σου να τις διώξεις, να μην σου χρειάζεται το σιγοντάρισμα των υπολοίπων -για να δεις κι εσύ τα κότσια σου. Αυτό που κάνεις είναι τσάμπα μάγκας.

Αφού δεν ντρέπεστε, που οι γυναίκες κατάντησαν πιο άντρες από εσάς).



Ένας από το πλήθος

(Η ανωνυμία είναι απαραίτητη, δεν πρέπει κανείς να γίνει διάσημος. Αυτοί στους οποίους αναφέρομαι ξέρουν ποια είμαι, μπορούν να με βρουν εύκολα, στο ίδιο σημείο βρίσκομαι κάθε μέρα).


Υ.Γ. Με όλους αυτούς τους «ηγεμόνες» γύρωθεν να μας καθορίζουν, δείχνουμε σαν να μην έχουμε καταλάβει τίποτα, τα ίδια λάθη κάνουμε, δεν έχουμε καθόλου προαχθεί συνειδησιακά. Δεν είναι όμως έτσι. Αυτός που ΔΕΝ έχει καταλάβει είναι αυτός που του χρειάζεται η ντουντούκα για να ακουστεί, είναι αυτός που θέλει να τα πει σε μικρόφωνο κι από κάτω να τον χειροκροτούν, είναι αυτός που θέλει να μαζέψει τον κόσμο, και είναι αυτοί που «φαίνονται». Όσοι έχουν καταλάβει, μπορεί να μην «βροντοφωνάζουν» την παρουσία τους, αλλά ας μην το παραβλέπουμε, είναι η ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ. Η απόλυτη πλειοψηφία είναι γνώστες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: