ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

8.6.11

Απάντηση ενός ξεβρασμένου....... στο fimotro

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΓΙΑ ΜΕΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΣΗ
Προς νυν γνωστό-πρώην άγνωστο διαχειριστή του fimotro,

Εκτιμώντας την για ακόμη μία φορά δωρεάν διαφήμισή σας στο πρόσωπο μου και την πιστή ανάγνωση των όσων (υπο)γράφω, χαίρομαι διττά. 
Ανέλπιστο, συνάμα, το ευτυχές γεγονός της αποκάλυψης του επαγγέλματός σας στους λιγοστούς που δεν το γνώριζαν. Ένας απ᾽ αυτούς ήμουν κι εγώ. Μόλις, λοιπόν, σήμερα και με αφορμή το άνοιγμα ενός αρχηγού κόμματος για δωρεάν συνεντεύξεις σε σοβαρά blogs (επί τη ευκαιρία, δηλώνω ότι θα επακολουθήσουν κι άλλες συνεντεύξεις άλλων πολιτικών αρχηγών στο PRESS-GR), ενημερώθηκα ότι ο περιπτεράς της γειτονιάς μου διαχειρίζεται τούτο το blog. Και δεν σας κρύβω ότι εξεπλάγην. Από τούδε, θα είμαι πιο διαχυτικός μαζί σας, όταν σας επισκέπτομαι στο χώρο εργασίας σας.
Κατανοώντας, ακόμη, ότι δεν μπορείτε να δεχθείτε αγόγγυχτα κάποιον που χαλάει τη συνταγή της καθεστωτικής αντίληψης του εκβιασμού που συνηθίζουν πολλοί στο διαδίκτυο, σας σημειώνω επί τη ευκαιρία ότι χαίρομαι που θα αίρεται πια η ανωνυμία των διαχειριστών ιστολογίων για περιπτώσεις απειλής ή συκοφαντίας. Κι αυτό γιατί όπως εύστοχα σημείωσε αγαπημένη σας δημοσιογράφος: "τα περισσότερα κρούσματα συκοφαντίας και εξύβρισης καταγράφονται από αποτυχημένους δημοσιογράφους, από εκείνους που δεν μπόρεσαν να σταθούν στα αξιόπιστα μέσα ενημέρωσης. Οι συκοφάντες μεταφέρουν στο ψηφιακό σύμπαν την επαγγελματική κουλτούρα που απέκτησαν σε ανυπόληπτες εφημερίδες και κανάλια τρίτης διαλογής. Από ασήμαντοι νιώθουν να γίνονται σημαντικοί, να αποκτούν μερίδιο εξουσίας. Το περιορισμένο ταλέντο δεν τους επιτρέπει κάτι θεαματικό στην ενημέρωση οπότε καταφεύγουν στη λοιδορία. Γράφουν ανακρίβειες για πολιτικά πρόσωπα και λαμβάνουν διαψεύσεις. Επιτίθενται στους συναδέλφους που φθονούν ως επιτυχημένους και όταν μηνύονται κάνουν τα πάντα για να διαδοθεί η είδηση. Θέλουν να είναι στο επίκεντρο και αφού δεν τα καταφέρνουν με την ποιότητα της δουλειάς τους επιζητούν άλλους τρόπους. Από τις επιθέσεις τους προκύπτουν κι άλλα συμπεράσματα: ο μισογυνισμός για παράδειγμα είναι ένδειξη σωματικής δυσλειτουργίας, την οποία δεν πρόκειται να ξεπεράσουν σκυμμένοι πάνω στο κομπιούτερ."
Για άλλη μια φορά, σας γνωστοποιώ ότι δεν είμαι δημοσιογράφος (εξάλλου δεν είμαι μέλος στην ΕΣΗΕΑ) και ούτε επιθυμώ να γίνω.
Τέλος, σας διαβεβαιώνω ότι νιώθω υπερήφανος που... ξεβράστηκα από το διαδίκτυο και όχι από τα καφέ της Βουκουρεστίου. Είμαι απολύτως ικανοποιημένος με τον εαυτό μου που δεν αναγκάστηκα να συμβιβαστώ, να υποταχθώ και να καταστώ τελικώς πιστολάς των όποιων αφεντικών μου. Νιώθω υγιής που μπορώ να δηλώνω ότι έχω πάρει τις περισσότερες -και με διαφορά- συνεντεύξεις στο διαδίκτυο, δίχως να ζητήσω φθηνό χαρτζιλικάκι για την όποια προβολή...

Με απόλυτη κατανόηση,
Αντώνης-Μάριος Παπαγιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια: