ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.6.11

Οι "διεθνιστές" ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΓΑΠ προσπαθούνε να καπελώσουνε ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΡΩΣΟΥΝ τους ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ (Η ΚΟΠΕΛΙΤΣΑ ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ ΔΕΝ "ΒΛΕΠΕΙ' ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΤΩΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ..... ΚΡΑΞΤΕ ΤΗΝ !!!!) VIDEO

 
ΠΡΟΣΟΧΗ: ΣΤΗΝ ΚΑΤΩ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΝΑ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΟΥΝ ΑΦΕΛΗ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΕΝΗΜΕΡΩΤΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΑΝΥΠΟΠΤΟΣ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ, ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ... ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠ' ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ... ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ... ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΙΔΡΥΣΟΥΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ... ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ... ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΩ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ, ΟΠΟΥ ΤΑ ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΔΥΟ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΤΩΡΑ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ... ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ,... ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΜΕ Ο,ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ... ΚΙ ΑΣ ΜΗ ΖΗΤΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ... ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ... ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ... ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΑ...
astron


Ήθελα να εφιστήσω την προσοχή στον επικείμενο κίνδυνο μίας πορτοκαλί κατευθυνόμενης επανάστασης από το ίδιο το Σύστημα. Επίκεντρο είναι όπως φαίνεται η "περίεργη" υποτιθέμενη αυτοοργάνωση της πλατείας Συντάγματος με ονομασία Real-Democracy.
Σημαία της η άμεση δημοκρατία.
Μέσα σε μία μέρα εμφανίστηκαν με διοικητικές μέριμνες, γραμματειακές υποστηρίξεις, μεταφραστές! ιατρική υποστήριξη!
Έχουν μικροφωνικές, σταθμό ραδιοφώνου, χημικές τουαλέτες.
Έχουν επικοινωνιολόγο!

Πως οργανώθηκαν σε μία μέρα;
Ποιος πληρώνει για όλα αυτά;
Ποιοι είναι από πίσω;

ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΗΔΗ ΚΟΜΜΑ;


 
Νομίζω ότι όσοι αγωνιζόμαστε πραγματικά για την εδραίωση της δημοκρατίας πρέπει να καταδείξουμε τον επικείμενο κίνδυνο πριν είναι πολύ αργά.
Ακούστε τι λέει η "ΚΟΠΕΛΙΤΣΑ" άριστα εκπαιδευμένη στην διάβρωση των ελληνικών ιδεωδών που δουλεύει ως διαφημίστρια της Νέας Αταξίας .
Όσοι δεν θέλουν να αγωνιστούν για την Ελλάδα έχουν όλο το δικαίωμα να πάνε αλλού. Ας αφήσουν τους Έλληνες και τις Ελληνίδες μόνους τους,.Είναι βέβαιο ότι θα τα καταφέρουν καλύτερα.

Καταγγέλνετε συνέχεια την οποιαδήποτε προσπάθεια του συστήματος να στρέψει αλλού την αγανάκτηση του κόσμου.

1 σχόλιο:

ΑΔΗΣ είπε...

Στο περι της "κοπελίτσας" έχω αναφερθεί.
Η απορία μου είναι (και δέν γνωρίζω
εάν έχει ξακαθαρίσει) εάν οι αγανακτισμένοι ΟΝΤΩΣ
βρίσκονται στο Real-Democracy
ή όχι. Γιατι πέραν απο αυτούς τους δύο στην εκπομπή του Χαρδαβέλα δέν εμφανίστηκε άλλος διεκδικητής αυτής της κίνησης.