ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

7.6.11

Γιούνκερ: «Δέχομαι απειλές για τη ζωή μου από την Ελλάδα»

H αποκάλυψη έγινε λίγες ημέρες μετά τη συνάντησή του με τον Γ. Παπανδρέου

Γιούνκερ: «Δέχομαι απειλές για τη ζωή μου από την Ελλάδα»
Ο Γιώργος Παπανδρέου στη συνάντηση που είχε με τον Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ στο Λουξεμβούργο




Στην αποκάλυψη ότι δέχεται απειλητικά μηνύματα για τη ζωή του από την Ελλάδα προχώρησε τη Δευτέρα από το βήμα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ο επικεφαλής του Eurogroup, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ. Δίπλα του στεκόταν ο Ευρωπαίος επίτροπος Ολι Ρεν, αρμόδιος για τις οικονομικές υποθέσεις, ο οποίος δεν έκανε κανένα σχόλιο.

«Τι να πεις για τους Ελληνες; Αυτό είναι ένα καλό ερώτημα. Αναρωτιέμαι κι εγώ συχνά, καθώς λαμβάνω πολλές επιστολές από την Ελλάδα, μεταξύ των οποίων και απειλητικές επιστολές» αποκάλυψε στη διάρκεια της συνεδρίασης του Ευρωκοινοβουλίου.

Οπως τονίζει το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, η αποκάλυψη αυτή έγινε λίγες ημέρες μετά τη συνάντηση του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ με τον Γιώργο Παπανδρέου στο Λουξεμβούργο.

Οι δημοσιογράφοι προσπάθησαν να έχουν το σχόλιο του εκπροσώπου τού κ. Γιούνκερ για την παραπάνω δήλωση, όμως αυτό δεν κατέστη δυνατόν.

Γιούνκερ και Ρεν, πάντως, επισήμαναν την ανάγκη απόλυτης εφαρμογής των δεσμεύσεων που έχει αναλάβει η ελληνική κυβέρνηση προς την τρόικα και επανέλαβαν ότι θεωρούν αναγκαία την πολιτική συναίνεση στην Ελλάδα, κυρίως από την πλευρά της αξιωματικής αντιπολίτευσης, προκειμένου να προχωρήσει ομαλά το πρόγραμμα για την ανάταξη της ελληνικής οικονομίας.

Το Βημα

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Όποιος έχει να κάνει τέτοιου είδους καταγγελίες να πάει στα δικαστήρια της χώρας του και να αφήσει τέτοιου είδους δηλώσεις οι οποίες είναι μόνο για εντυπώσεις