ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

19.9.11

ΠΡΟΣ beni-to: ΣΚΕΨΟΥ ΠΡΙΝ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ!! ΚΑΤΩ ΤΩΝ 55 ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ "ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΙ"

Τη διακοπή καταβολής συντάξεων σε δικαιούχους του Δημοσίου κάτω των 55 ετών ζητεί η τρόικα από την ελληνική κυβέρνηση στο πλαίσιο της διαπραγμάτευσης για την εκταμίευση της 6ης δόσης.

Το υπουργείο Οικονομικών βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση καθώς θα χρειαστεί να έρθει σε σύγκρουση με σειρά επαγγελματικών ομάδων κυρίως αστυνομικούς, στρατιωτικούς, αεροσυνοδούς, γυναίκες με ανήλικα παιδιά κ.λπ. και προσπαθεί να διαπραγματευθεί.
  Βέβαια η μεγαλύτερη μερίδα αυτών που θα ζημιωθούν αν εφαρμοστεί το μέτρο αυτό θα είναι οι  ένστολοι! Κατόπιν αυτού θα θέλαμε να εφιστήσουμε την προσοχή στον benito της οικονομίας μας να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός γιατί απευθύνεται σε άτομα "εκπαιδευμένα"

Λαμβάνοντας υπόψιν ότι η κυβέρνηση Παπανδρέου δεν απολαμβάνει πλέον λαϊκής αποδοχής όπως αυτό καταγράφεται ακόμα και από τις καθεστωτικές εταιρείες δημοσκόπησης , ως επίσης και της τάσης ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ η οποία τείνει να γίνει κίνημα βλέποντας ο λαός ότι η παράνομη κατοχική κυβέρνηση του απέχει παρασάγγας από την οικονομική επιστήμη και το μόνον που ξέρει να εφαρμόζει είναι μόνον φοροεισπρακτικές πολιτικές άνευ ανταποδοτικότητας αλλά μόνον να φέρει εις πέρας τις εντολές τις οποίες εντεταλμένα εκτελεί ..... δικαίως έχει αναχθεί σε ΛΑΟΜΙΣΗΤΗ κυβέρνηση!! 

Κατόπιν αυτών λοιπόν και επειδή το ποτήρι ξεχείλισε καλό είναι να αποφύγει η κυβέρνηση να πειράξει τους 'εκπαιδευμένους' καθόσον  η καταστολή στην οποία αποβλέπει η κυβέρνηση να καταστείλει την οργή θα αποτύχει οικτρά γιατί ΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΑ ΜΑΤ δεν θα είναι αρκετά να σταματήσουν .... τους "εκπαιδευμένους"

Δεν υπάρχουν σχόλια: