ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

19.9.11

Η προχειρότητα Βενιζέλου... ίσως "Βάλει χέρι" και στις καταθέσεις...


Τα όποια επιπλέον δημοσιονομικά μέτρα χρειαστεί να πάρει η κυβέρνηση για φέτος θα αποφασιστούν μετά την τηλεδιάσκεψη του υπουργού Οικονομικών Ευάγγελου Βενιζέλου με την τρόικα αργότερα την Δευτέρα, δήλωσε στο Reuters υψηλόβαθμο κυβερνητικό στέλεχος.

Σύμφωνα με το Reuters, (από Ημερησία)

«Από το αποτέλεσμα της τηλεδιάσκεψης θα εξεταστεί αν θα ληφθούν επιπλέον δημοσιονομικά μέτρα για το 2011», δήλωσε ο αξιωματούχος που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του.
«Στην τηλεδιάσκεψη θα εξεταστούν κυρίως η υστέρηση των φορολογικών εσόδων του 2011 και τα βασικά μεγέθη του προϋπολογισμού του 2012. Η τρόικα πιστεύει ότι το τέλος ακίνητης περιουσίας θα αποδώσει 1 δισ. (ευρώ) λιγότερα από ό,τι εκτιμούμε εμείς», τόνισε.

Ερωτηθείς για το τι νέα μέτρα θα μπορούσαν να ληφθούν, το στέλεχος δήλωσε: «Είναι πολύ αργά για μέτρα μείωσης δαπανών, αρά είναι πιθανόν να μιλάμε για φορολογικά μέτρα».


Σύμφωνα με δικές μας οικονομικές πηγές (και όχι εικασίες),  η προχειρότητα Βενιζέλου... που φτάνει στα όρια της αναλγησίας, ίσως "Βάλει  χέρι" και  στις καταθέσεις... των έντιμων ελλήνων καταθετών. Οι άλλοι έχουν φροντίσει να τις βγάλουν νόμιμα στην Ελβετία  (600 δισ ευρώ)  και στα Νησιά Καϋμάν και σε άλλους γνωστούς 45 τον αριθμό "Φορολογικούς Παραδείσους" (Ων,
Ουκ έστιν αριθμός.)


Ίδωμεν...  σε λίγες ώρες...



Νάσος
 
στοχασμος πολιτικη

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

για ακομη πιο χυμα αληθειες αλλα και την μοναδικη λυση που μας απεμεινε σημερα , διαβστε

“ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΚΛΩΤΣΙΕΣ”

ΑΠΟ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΗΔΗ
ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ (σημερινο Δευτερα 19 Σεπτ/2011)
ΕΔΩ
http://logia-tou-aera.blogspot.com/2011/09/blog-post_1339.html#comment-form