ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

26.2.12

Το Ξεμπρόστιασμα του Σαμαρά !!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΑΚΟΥΣΤΕ ΟΛΟΙ!! Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΤΑΙ !! ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ



Με τον Γιώργο Τράγκα έχω διαφωνήσει πολλές φορές και σε πολλά θέματα, έχω συλλάβει τον εαυτό μου ενώ οδηγώ και ακούω την εκπομπή του να μονολογώ ¨Τι μαλακίες λες βρε Γιώργη", μάλιστα την διαφωνία μου την έχω εκφράσει και με μηνύματα στην εκπομπή του.

Ομως αυτήν την φορά οφείλω να του βγάλω το καπέλο μιας και την δεδομένη φιλία του με τον Σαμαρά την αποποιείται και μάλιστα φωναχτά, ενώ λέει καθαρά ότι έκανε λάθος με αυτήν την φιλία.

Υποκρισία μπορεί να πει κάποιος.... Ισως θα πω εγώ.

Από την άλλη όμως, είναι ο μοναδικός δημοσιογράφος που καθυβρίζει σε καθημερινή βάση (και καλά κάνει) όλο το πολιτικό κατεστημένο της χώρας σαν προδότες, δοσίλογους, και πολιτικούς μανδαρίνους της αυλής του Βερολίνου.  

Ποιο κάτω μερικά ηχητικά ντοκουμέντα από της εκπομπές του όπου ακούγονται πολύ ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις των πολιτικών μας.




dimithliop

ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ



ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ



ΜΕΡΟΣ ΤΡΙΤΟ





ΜΕΡΟΣ ΤΕΤΑΡΤΟ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΔΟΥΡΕΙΟΥΣ ΙΠΠΟΥΣ ΑΥΤΗΣ. ΕΧΕΙΣ ΣΚΕΦΤΕΙ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΚΑΙ Ο ΤΡΑΓΚΑΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΟΥΡΕΙΟ ΙΠΠΟ ΤΗΣ Ν.Δ ; ΜΙΑ ΓΝΩΜΗ.
Κ.Α.Κ.