ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

1.3.12

ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΞΕΡΕΙ Η ΒΟΖΕΜΠΕΡΓΚ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ "ΑΝΤΩΝΙΑ ΚΟΜΑΝΕΝΤΣΙ" ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΜΕΛΑΝΙ

Η Ε. Βόζενμπεργκ «προκαλεί» την ηγεσία της ΝΔ
Η Ε. Βόζενμπεργκ «προκαλεί» την ηγεσία της ΝΔ 
Οργή στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας έχει προκαλέσει η διαγραφείσα βουλευτής Ελίζα Βόζενμπεργκ που διατυμπανίζει στην κομματική βάση ότι θα είναι τελικά υποψήφια με την Νέα Δημοκρατία στην Α΄Αθηνών  αγνοώντας ουσιαστικά την απόφαση που ανακοίνωσε ο Αντώνης Σαμαράς.
Σύμφωνα με πληροφορίες του  BriefingNews η κ. Βόζενμπεργκ έδωσε το παρόν στην χθεσινή κομματική εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας  Γκύζη - Αμπελοκήπων  στο κέντρο Μπαραόντα όπου πήρε το λόγο και άφωνο το «γαλάζιο» ακροατήριο την παρακολούθησε  να υποστηρίζει ότι μπορεί να διαγράφηκε αλλά τελικά θα είναι στις  εκλογικές λίστες της Νέας Δημοκρατίας.

Τα κομματικά στελέχη  αμήχανα την ρωτούσαν στην συνέχεια  από που αντλεί αυτή τη βεβαιότητα αφού δεν υπερψήφισε τον εφαρμοστικό νόμο για τις συντάξεις και τα εργασιακά  όπως είχε θέσει ως απαραίτητη προϋπόθεση ο Πρόεδρος της ΝΔ στους διαγραφέντες για να μπορούν να ελπίζουν στην επιστροφή τους.

Θα δείτε, θα είμαι υποψήφια, απαντούσε αφοπλιστικά η Ελίζα Βόζενμπεργκ. Μάρτυρας της πρωτοφανούς πρόκλησης της κ. Βόζενμπεργκ προς την ηγεσία της ΝΔ ήταν ένας νέος υποψήφιος του κόμματος στην Α΄ Αθηνών, ο Ανδρέας Ψυχάρης, διπλωματικός σύμβουλος του κ. Σαμαρά, ο οποίος συμμετείχε στην ίδια κομματική εκδήλωση.

Πράγμα που σημαίνει ότι τα νέα έφθασαν μετά βεβαιότητας στον 3ο όροφο των κομματικών γραφείων της Λεωφόρου Συγγρού.

Η Ε. Βόζενμπεργκ ανήκει στους 22 που διεγράφησαν μετά το όχι τους στην δανειακή σύμβαση και  στους 16 που δεν υπερψήφισαν τον πρώτο εφαρμοστικό νόμο  αλλά χθες βράδυ ψήφισε το νόμο για την υγεία. Ήταν μάλιστα από τις περιπτώσεις που δεν περίμεναν στην ΝΔ ότι θα καταψηφίσει την δανειακή σύμβαση και η κίνηση της είχε δυσαρεστήσει ιδιαίτερα την ηγεσία της ΝΔ.

Τώρα με την προκλητική στάση της να διαμηνύει ότι έτσι κι αλλιώς θα είναι υποψήφια έχει προκαλέσει νέα οργή και έντονο εκνευρισμό με αποτέλεσμα οι όποιες γέφυρες με το κόμμα να πέσουν οριστικά.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μαζεψου αληταρα

Unknown είπε...

και αν δεν "μαζευτώ"???????????
που δεν μαζεύομαι δηλαδή αλλά λέμε!! τώρα!!!!.....

τι θα γίνει?? θα μας κάνεις ντα???