ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

2.3.12

Προκαλεί: «Δεν καταλαβαίνω γιατί η Ελλάδα δεν θέλει Επίτροπο»!


 
Προκαλεί: «Δεν καταλαβαίνω γιατί η Ελλάδα δεν θέλει Επίτροπο»!
Ο αντικαγκελάριος και υπουργός Οικονομίας της Γερμανίας «ξαναχτυπά».
Μετά τον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, που έχει προσδεθεί στο γερμανικό  «άρμα»,  έρχεται ο Φίλιπ Ρέσλερ να καταδείξει ότι, η ιδέα του ορισμού Επιτρόπου για την Ελλάδα κερδίζει συνεχώς έδαφος στους κόλπους των ηγέτιδων δυνάμεων της Ε.Ε.

Ο κ. Ρέσλερ τάσσεται αναφανδόν υπέρ της τοποθέτησης Επιτρόπου , για τη χώρα μας και μάλιστα διερωτάται, για ποιο λόγο η ελληνική πλευρά αντιτίθεται στην πρόταση αυτή!

Αδυνατεί να καταλάβει γιατί ο ελληνικός λαός δεν θέλει έναν γκαουλάιτερ, που αυτός διοικεί, αντί της εκλεγμένης ελληνικής κυβέρνησης.

Παραχωρώντας συνέντευξη στην εφημερίδα Handelsblatt, ο κ. Ρέσλερ εκφράζει την επιθυμία του να δει έναν από τους 27  Επιτρόπους να αναλαμβάνει αποκλειστικά το έργο της ανόρθωσης της ελληνικής οικονομίας.

Σύμφωνα με τον Γερμανό αντικαγκελάριο, ο Επίτροπος για την Ελλάδα θα είχε την «κύρια ευθύνη για την προώθηση της ανάπτυξης και την εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων» στη χώρα και θα συντόνιζε τις προτάσεις των κρατών μελών για βοήθεια.

Όσον αφορά στις ελληνικές αντιδράσεις αδυνατεί να τις καταλάβει λέγοντας χαρακτηριστικά: «Μερικές φορές έχω την εντύπωση πως ο ελληνικός λαός έχει συνείδηση των θυσιών που είναι απαραίτητες, αλλά οι ελληνικές ελίτ δεν θέλουν να απαρνηθούν τα προνόμιά τους».

Ο κ. Ρέσλερ εμφανίζεται απογοητευμένος για την απροθυμία-όπως ισχυρίζεται-της Ελλάδας να αποδεχθεί τη στήριξη της Γερμανίας.

Υπογραμμίζει δε πως τώρα είναι ακόμη σημαντικότερο να καταστεί πιο πρόθυμη η Ελλάδα για συνεργασία.

Πιθανότατα οι συνεχείς δηλώσεις του κ. Ρέσλερ περί υπαγωγής της Ελλάδας σε καθεστώς εποπτείας να έχουν στόχο τη γερμανική κοινή γνώμη, καθώς το κόμμα του αντικαγκελάριου βρίσκεται ιδιαίτερα χαμηλά στις δημοσκοπήσεις, ωστόσο επαναβεβαιώνουν ότι, το τίμημα για τη χορήγηση του νέου δανείου θα είναι εξαιρετικά βαρύ τόσο για την Ελλάδα, όσο και για το λαό της, διαψεύδοντας ταυτόχρονα τις θριαμβολογίες της συγκυβέρνησης.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: