ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

2.3.12

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Μεσάζοντες και Χρυσοχοΐδης ψάχνουν τρόπους να βγάλουν παράνομο το «Κίνημα της πατάτας»


kinpatat
Μπορεί το «Κίνημα της πατάτας» να παίρνει ολοένα και μεγαλύτερες διαστάσεις και οι πολίτες – καταναλωτές σε συνεργασία με τους παραγωγούς να βάζουν τέλος στην εκμετάλλευση των μεσαζόντων, όμως κάποιοι έχουν αντίθετη γνώμη.
Σύμφωνα με απολύτως ασφαλείς πληροφορίες του diktionews.gr πολλοί έμποροι – μεσάζοντες από την Κεντρική Λαχαναγορά της Αθήνας έχουν ξεκινήσει επαφές με στελέχη του υπουργείου Ανάπτυξης και με τον αρμόδιο υπουργό Μιχάλη Χρυσοχοΐδη προκειμένου να μεθοδευτεί ένας τρόπος ώστε «να σταματήσει η χασούρα» όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν.
Οι ίδιες πληροφορίες του diktionews.gr αναφέρουν ότι αναμένεται εντός των επόμενων ημερών συνάντηση των εκπροσώπων των μεσαζόντων με τον ίδιο τον Μιχ. Χρυσοχοΐδη προκειμένου να τεθεί το... πρόβλημα επί τάπητος και να εξευρεθεί νομική φόρμουλα η οποία, εμμέσως πλην σαφώς, θα βάζει φρένο σε τέτοιες λαϊκές πρωτοβουλίες έστω κι αν μοναδικό κίνητρο έχουν την ανακούφιση των πολιτών.
Στο πλαίσιο αυτό οι μεσάζοντες έφτασαν στο σημείο να κάνουν λόγο και «για καθεστώς παρανομίας» υπό το οποίο τελούν οι συγκεκριμένες πρωτοβουλίες ενώ τώρα θυμήθηκαν την πιστοποίηση της ποιότητας των διανεμόμενων προϊόντων αλλά και το «τι τιμολόγια κόβονται»!
Οι «προσπάθειες» των μεσαζόντων εντείνονται μέρα με τη μέρα, ιδιαίτερα μετά την είδηση ότι στον χορό των συγκεκριμένων πρωτοβουλιών των πολιτών αλλά και της τοπικής αυτοδιοίκησης επιθυμούν να ενταχθούν οι ελαιοπαραγωγοί της Κρήτης αλλά και κτηνοτρόφοι από όλη την Ελλάδα ενόψει μάλιστα και του Πάσχα.
Το ζήτημα που τίθεται βεβαίως είναι γιατί η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Ανάπτυξης δέχεται να συζητήσει με τους μεσάζοντες για το θέμα και δεν κλείνει κάθε δίαυλο επικοινωνίας μαζί τους αφού το σύστημα λειτουργεί τόσο προς όφελος των παραγωγών όσο και προς όφελος των πολιτών – καταναλωτών!

Δεν υπάρχουν σχόλια: