ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

3.3.12

ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΘΑ ΚΑΤΑΣΧΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ!!!

Κατάσχεση καταθέσεων σε οφειλέτες δημοσίου

ο υπουργείο Οικονομικών θα προχωρά σε κατασχέσεις καταθέσεων φορολογουμένων που έχουν ληξιπρόθεσμα χρέη προς το Δημόσιο. Για την υπόθεση είχε καταθέσει ερώτηση ο βουλευτής του ΛΑΟΣ Κωνσταντίνος Αϊβαλιώτης, ζητώντας να ενημερωθεί αν πράγματι ΔΟΥ επέβαλε κατάσχεση τραπεζικής κατάθεσης για ποσό ληξιπρόθεσμων οφειλών 6.754,32 ευρώ.
Μετά από θετική δήλωση της τράπεζας, στην οποία αναφέρεται η ύπαρξη τραπεζικού λογαριασμού του συγκεκριμένου οφειλέτη με υπόλοιπο 20,20 ευρώ, αυτό δεσμεύτηκε και αποδόθηκε στη ΔΟΥ
Ο κ. Οικονόμου απάντησε στον βουλευτή λέγοντας ότι η νομοθεσία χαρακτηρίζει το δημόσιο ως δανειστή στην περίπτωση ύπαρξης ληξιπρόθεσμων χρεών φορολογούμενων και βάσει των διατάξεων του Κώδικα Έισπραξης Δημοσίων Εσόδων μπορεί να προχωρά σε κατασχέσεις εις χείρας τρίτων. Στους τρίτους περιλαμβάνονται και οι τραπεζικές καταθέσεις.Σύμφωνη με το νόμο είναι η κατάσχεση χρημάτων από τραπεζικό λογαριασμό, λόγω ληξιπρόθεσμης οφειλής στο Δημόσιο, αναφέρει το υπουργείο Οικονομικών, απαντώντας σε ερώτηση βουλευτή του ΛΑΟΣ.
Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών θυμίζει αναφέρει ακόμη και ότι ο Κώδικας Δημοσίων Εσόδων ορίζει ότι με την κοινοποίηση του κατασχετηρίου στον τρίτο επέρχεται αναγκαστική εκχώρηση της κατασχεθείσας χρηματικής απαίτησης στο δημόσιο και δεν προβλέπεται άρση της κατάσχεσης πριν την εξόφληση του χρέους για το οποίο επιβλήθηκε.
 
                                                                                                                                                 ΣΧΟΛΙΟ: ....Βγάλτε τα λεφτά σας από τις τράπεζες!!!     

Δεν υπάρχουν σχόλια: