ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

13.2.12

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΡΕΛΑΣ: "..... ΟΛΟΙ ΞΕΡΑΜΕ ΚΑΙ Η ΕΛ.ΑΣ. ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΕΙΧΑΝ ΤΑ ΠΟΛΕΜΟΦΟΔΙΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΚΑΨΑΝ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ..."


Το Λημέρι παρακολουθεί και ενημερώνει: Πριν από λίγο ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Αθηνών κύριος Καρελάς έκανε στο μικρόφωνο του ράδιο 9 και στον Μ. Παπαπαναγιώτου την ανωτέρω καταγγελία δηλώνοντας επίσης ότι επειδή έχει και τις αποδείξεις που στηρίζει την καταγγελία του θα ζητήσει ο ίδιος από τον Πρωθυπουργό Παπαδήμο την απόλυση του ΠΑΠΟΥΤΣΗ ο οποίος από την καταγγελία Καρελά τίθεται ως ο "ηθικός αυτουργός" του εγκλήματος της αποτέφρωσης του κέντρου των Αθηνών!!! μια και η ΕΛΑΣ είχε την πληροφορία ότι η νομική σχολή είχε μετατραπεί σε πολεμική αποθήκη από τα παρακρατικά στοιχεία και τους κουκουλοφόρους!

Εμείς βέβαια δεν περιμέναμε τον κ Καρελά να μας ανοίξει τα μάτια.. είναι τοις πάση γνωστό ότι το κατοχικό κράτος λειτουργεί ως παρακράτος για να καταστείλει το φρόνημα του λαού που διψά για δημοκρατία και κοινωνική δικαιοσύνη

Δεν υπάρχουν σχόλια: