ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

14.2.12

ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ: “Επιχείρηση Καυτηριασμό” της “ελληνικής πληγής” από Γερμανία!

“Επιχείρηση Καυτηριασμός” για Ελλαδα και Πορτογαλία! Τι είναι αυτή η επιχείρηση και πότε θα ξεκινήσει; Ο Γιάννης Βαρουφάκης που διδάσκει οικονομική θεωρία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών,βρέθηκε στη Φρανκφούρτη για τις ανάγκες ενός ντοκιμαντέρ για βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο.

Είχε την ευκαιρία να μιλήσει με οκτώ πολύ σημαντικούς παράγοντες του χρηματοπιστωτικού συστήματος,όπως είπε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη και απ΄ αυτές τις συζητήσεις,ομόφωνα προέκυψαν τα εξής:


*Το πακέτο μέτρων προς την Ελλάδα είναι σίγουρα μια αποτυχία.

Δεν βγαίνει με τίποτα και όπως του είπαν είναι αδύνατο να μην το καταλαβαίνει και η ελληνική κυβέρνηση. •Μέρκελ και Σαρκοζί κερδίζουν χρόνο για να κερδίσουν τις εκλογές τους.Μόλις το καταφέρουν θα ξεκινήσει η επιχείρηση “καυτηριασμός των πληγών Ελλάδας-Πορτογαλίας”!

Τι σημαίνει αυτό;

Βρίσκεται “κάποια λύση” για τα χρωστούμενα ,πιθανόν να υπάρξει και κάποια μικρή βοήθεια και …αντίο.

www.onalert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: