ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

14.2.12

Πόλεμο μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας βλέπει η Pravda

Ο γνωστός Ρώσος δημοσιογράφος Stanislav Mishin αναφέρει στην Pravda: «Η Ελλάδα θα διώξει την κυβέρνηση μέσα στο πρώτο εξάμηνο του έτους… Η Ελλάδα θα βγει από την ΕΕ και θα αρχίσει να εκτυπώνει δραχμές. Θα υπάρξουν συνομιλίες για συμμαχίες και με την εμφάνιση των Ρωσικών βάσεων”, προβλέπει σε δημοσιεύμά της η εφημερίδα Pravda.

Η συμμαχία της Ελλάδας με την Κύπρο και το Ισραήλ θα οδηγήσει άμεσα........
σε πόλεμο με την Τουρκία αναφέρει η Pravda, όπου οι Έλληνες θα πολεμήσουν όσο σκληρά μπορούν, αλλά θα νικηθούν.

Η τουρκική επίθεση θα σταματήσει στη Θεσσαλονίκη ενώ τα ελληλνικά στρατεύματα θα ενισχυούν από από εθελοντές από τη Σερβία, τα Σκόπια και τη Βουλγαρία, κάτι το οποίο θα καθυστερήσει περαιτέρω την τουρκική εκστρατεία.

Το ΝΑΤΟ και η ΕΕ θα μείνουν έξω από τις μάχες, οι Τούρκοι θα μπουν στην Κεντρική Ελλάδα.

Η Ρωσία στην αρχή θα παραμείνει ουδέτερη, όμως μετά θα εμπλακεί στον πόλεμο. Η Τουρκία θα αντιμετωπίσει εξέγερση των Κούρδων και θα αναγκαστεί να διασπαστεί αναφέρει η Pravda.
 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

... και μετά οι Ρώσοι θα πάρουν την Πόλη αλλά επειδή δεν τη χρειάζονται θα μας τη δώσουν σε εμάς που δε μπορούμε να κάνουμε κουμάντο ούτε το σπίτι μας. Εκεί στην Pravda μάλλον διαβάζουν Παΐσιο.
Όσο οι Αμερικάνοι χρειάζονται τη βάση της Σούδας θα ήμαστε γκόμενες τους. Και οι Αμερικάνοι δεν πρόκειται να αφήσουν τους τούρκους να μπουν στο μαγαζί τους. Τους αφήνουν να κάνουν αγριάδες ανάλογα με τις ανάγκες τους(βλέπε Ίμια) αλλά όχι και μπουκάρουν.