ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

8.5.12

Εθνικές Εκλογές, 6ης Μαΐου του 2012: Οστρακισμός του γερμανόφιλου μνημονιακού δικομματισμού

Μετά τις Εθνικές Εκλογές, της 6ης Μαΐου του 2012, το μήνυμα των Ελλήνων είναι σαφέστατο: «Πάρτε το Μνημόνιο και φύγετε απ’ εδώ, ουστ!» (προς το εσωτερικό) και «όχι στη γερμανοποιήση της Ευρώπης» (αφορά την Ε.Ε.). Η ανάγνωσή του γίνεται μόνο στις ψήφους των πολιτών που ενεργοποίησαν την κρίση τους κατά την ψηφοφορία, όχι στις αυτοματοποιημένες επιλογές των μαζικοποιημένων οπαδών –των δύο πρώην μεγάλων κομμάτων– που πειθήνια θα ψήφιζαν οποιοδήποτε πρωτεύων θηλαστικό, αρκεί να τους το παρουσίαζαν σαν αρχηγό ή βουλευτή του κόμματός τους.

Η κοινωνία αντιστάθηκε ικανοποιητικά στο βιομηχανοποιημένο πολιτικό marketing και την προπαγάνδα των κυρίαρχων ΜΜ’Ε’, που αμφότερα στόχευαν και στοχεύουν στο συναισθηματικό επηρεασμό των ψηφοφόρων (με εκφοβισμούς  ή πλάνες υποσχέσεις για ανάπτυξη εντός των δουλικών μνημονίων κ.τ.ό.).
Οι πολίτες «εξοστράκισαν» το φιλογερμανικό μνημονιακό δικομματισμό (και τους δορυφόρους του) που συστηματικά κατέστρεψε τη χώρα και έφτασε να απειλεί με τις μεθοδεύσεις του το δημοκρατικό πολίτευμα. «Οστράκισαν» τους επικίνδυνους για την πόλη. Απέρριψαν τα παταγωδώς αποτυχημένα μνημόνια της τρόικας. Όμως οι πτωχαλαζόνες της κομματοκρατίας και τα τσιράκια τους δεν φαίνεται να λαμβάνουν υπόψη την άποψη των πολιτών. Προτιμούν να υπηρετήσουν τους απρόσωπους κερδοσκόπους. Επιδιώκουν να συγκυβερνήσουν προσηλωμένοι  στην ιδέα του ξεπουλήματος της Ελλάδας και του εξανδραποδισμού των κατοίκων της.
 
Στη δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα. Η μη εκλογή αυτοδύναμης κυβέρνησης είναι επιλογή των ψηφοφόρων. Κανένας δεν μπορεί να υποχρεώσει την πόλη να εκλέξει υποχρεωτικά αυτοδύναμη κυβέρνηση. Συνεπώς, με δεδομένες τις δύο κυρίαρχες τάσεις (Σημ.: όπως τις ορίζει η κοινωνία, όχι όπως τις ορίζει η επικοινωνία), τη μνημονιακή και την αντιμνημονιακή, δύο είναι οι επιλογές: ή θα συγκυβερνήσουν οι γερμανόφιλοι μνημονιακοί χωρίς να μπορούν να εφαρμόσουν τα μνημόνιά τους ή θα συγκυβερνήσουν οι Έλληνες αντιμνημονιακοί που θέλουν ελεύθερη την Ελλάδα, ως ισότιμο εταίρο μέσα σε μία Ε.Ε. με κοινωνικό πρόσωπο.

Ο λαός με τον τρόπο που ψήφησε υπαγορεύει συγκυβέρνηση. Απαγορεύει τη διακωμώδηση της «δημοκρατίας» από την αρχηγική κομματοκρατία, με τις αυτοδύναμες κυβερνήσεις των κομματικά πειθαρχημένων άβουλων «βουλευτών». Αν οι Έλληνες βουλευτές δεν ξέρουν να λειτουργούν δημοκρατικά, να πάψουν να πολιτεύονται.

Η Ελλάδα δεν θα συνεχίσει το απάνθρωπο οικονομικό πείραμα. Αυτό αποφάσισε η κοινωνία της. Για τους υπεύθυνους της χρεοκοπίας, ήρθε η ώρα της απολογίας.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: