ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

8.5.12

Τα μεγάλα διεθνή δίκτυα "θάβουν" τον Μιχαλολιάκο [ΒΙΝΤΕΟ]

planet-greece

Σύσωμος ο Τύπος και τα ηλέκτρονικά ΜΜΕ στην Ευρώπη μιλούν με σκληρότερα λόγια για την είσοδο της Χρυσής Αυγής στη Βουλή. Δείτε αποκλειστικά στο planet-greece με ελληνικούς υπότιτλους δηλώσεις του Νίκου Μιχαλολιάκου στους δημοσιογράφους της Βρετανικής εφημερίδας Daily Mail και του τηλεοπτικού δικτύου Euronews...



«Οι φασίστες μπαίνουν στη Βουλή» είναι ο τίτλος της Süddeutsche Zeitung, η οποία αναφέρεται στα υψηλά ποσοστά της Χρυσής Αυγής σημειώνοντας ότι ο ύμνος του κόμματος θυμίζει τον ύμνο της χιτλερικής νεολαίας.

Η γερμανική έκδοση των Financial Times: «Νεοναζί μπαίνουν στο ελληνικό κοινοβούλιο. Οι εκλογές έφεραν την καταστροφή για τους συντηρητικούς και τους σοσιαλδημοκράτες».

Την αντίθεσή του στο να συμμετάσχει στη νέα ελληνική κυβέρνηση οποιοδήποτε ξενοφοβικό ή εθνικιστικό κόμμα εξέφρασε από τα Σκόπια ο ευρωπαίος Επίτροπος, αρμόδιος για τη διεύρυνση, Στέφαν Φούλε.

Προβληματισμό για το αποτέλεσμα των εκλογών εξέφρασε και ο γάλλος υπουργός Εξωτερικών Αλέν Ζιπέ, λέγοντας ότι «το ναζιστικό κόμμα Χρυσή Αυγή κέρδισε ένα εκπληκτικό ποσοστό σε μια χώρα που υπέφερε πολύ από το ναζισμό». Πρόσθεσε ότι το αίσθημα εξέγερσης που υπάρχει στον ελληνικό λαό που έχει αναγκαστεί εδώ και μήνες τέτοιες θυσίες, εκφράστηκε με πολλούς τρόπους στις εκλογές.

Δείτε τις δηλώσεις που απέσπασαν ξένοι δημοσιογράφοι από τον Νίκο Μιχαλολιάκο:




Δεν υπάρχουν σχόλια: