ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

11.5.12

Παρέμβαση Μίκη Θεοδωράκη (βίντεο)

Εξαιρετικά σημαντική παρέμβαση του Μίκη Θεοδωράκη στα τεκταινόμενα, (με την εμφάνισή του στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, την Παρασκευή 11 Μάη).

Ο ΜΘ, σε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές παρεμβάσεις του, βγήκε και είπε κάτι που, προφανώς, θεώρησε πολύ σημαντικό, σε αυτή τη φάση εξέλιξης των “διερευνητικών εντολών”, κατά την οποία η ΔΗΜ.ΑΡ του Φώτη Κουβέλη δείχνει να συγκλίνει στην υποστήριξη μίας “Κυβέρνησης μειοψηφίας” που θα στηρίζεται στα τρία κόμματα (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ).
Ο ΜΘ
  • πρόβλεψε πως μία τέτοια κυβέρνηση θα οδηγήσει σε έκρηξη την (ευρισκόμενη εν βρασμώ) κοινωνία και
  • επεσήμανε ότι από τον δημόσιο διάλογο περί της συνέχισης ή μή του Μνημονίου, όλες αυτές τις μέρες, απουσιάζει ολοσχερώς η αναφορά τηςανάγκης ανάκτησης της χαμένης Εθνικής Κυριαρχίας μας, κάτι που είχε τονίσει (πριν από μία ημέρα) και σε επιστολή του υποστήριξης της προσπάθειας του ΣΥΡΙΖΑ για σχηματισμό κυβέρνησης, γράφοντας: "Υποστηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις την προσπάθεια του Αλέξη Τσίπρα να σχηματιστεί μια Κυβέρνηση που θα καταγγείλει το Μνημόνιο και θα επιδιώξει την ανάκτηση της Εθνικής Κυριαρχίας της πατρίδας μας.

Η επισήμανσή του αυτή, αποκτά ιδιαίτερο νόημα, όταν παρατηρήσουμε ότι η παράμετρος αυτή (της ανάγκης ανάκτησης της χαμένης Εθνικής Κυριαρχίας μας) απουσιάζει εκκωφαντικά από τα “5 σημεία” της πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ για αποδοχή μίας κυβερνητικής σύγκλισης των κομμάτων.

Την ανάγκη αυτή, την προτάσσουν με συνέπεια (προεκλογικά και μετεκλογικά, ως σήμερα) μόνον οι “ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ” των Καμμένου-Μαριά-Δημαρά.

Όθων Ιακωβίδης
 
 
Ακτιβιστης

Δεν υπάρχουν σχόλια: