ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

27.4.13

ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ!! ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΙ ΟΥΤΕ ΤΑ "ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ" ΤΟΥ

antartes-toy…-glykou-nerou-stin-ippokratoys--Η επικοινωνιακή έξαρση του Βαγγέλη Βενιζέλου συνεχίζεται μετά τα σημάδια ύφεσης που σημειώθηκαν κατά την κυβερνητική φιέστα επανέναρξης των έργων για τους οδικούς άξονες. Τα φλας άναψαν, οι κάμερες «κατέγραψαν» το μεγαλείο του καταπιεσμένου κυβερνητισμού αλλά δεν έγραψαν τίτλους τέλους…
Τα στοιχήματα στο Μαξίμου πέφτουν βροχή για το πόσο θα κρατήσει ο επαναστατικός οίστρος Βενιζέλου! Βέβαια, ήδη, έχουν αρχίσει και κουράζονται να παρακολουθούν το ίδιο έργο κάθε φορά που πλησιάζει η ώρα της ψηφοφορίας των μέτρων που έχει συμφωνήσει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Αυτή τη φορά δεν ήταν μόνο ένα επεισόδια αλλά εξελίχθηκε σε σήριαλ.


Η επαναστατικότητα για τη μείωση του  ΦΠΑ στην εστίαση κράτησε μόλις λίγες ώρες με επικοινωνιακά άστοχους χειρισμούς που εξέθεσαν την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.


Η νευρικότητα από τα κακά μαντάτα των δημοσκοπήσεων είναι εμφανής, ακόμα και το ΚΚΕ μετά την αλλαγή της ηγεσίας δείχνει σημάδια συσπείρωσης κάτι που δεν καταγράφηκε για το ΠΑΣΟΚ μετά το συνέδριο του.


Εκτός από τους άγαρμπους χειρισμούς, πλέον το όλο θέαμα, θυμίζει μάλλον, αντάρτες…του γλυκού νερού!


Η κατάσταση στην κυβέρνηση εξελίσσεται σε τραγέλαφο με συνέπειες στη αξιοπιστία της αλλά και στη δυνατότητα να προχωρήσει χωρίς ταλαντεύσεις στην εφαρμογή των συμφωνηθέντων με τους δανειστές.

Βλέποντας τα ποσοστά του κόμματος του να συνεχίζουν να πέφτουν, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επιδιώκει να ανακατέψει την κυβερνητική τράπουλα και να φέρει σε δύσκολη θέση τον Αντώνη Σαμαρά, αμφισβητώντας την ευνοϊκή γι αυτόν κατάσταση να κυβερνάει με τη ΔΗΜΑΡ και το ΠΑΣΟΚ σε ρόλο κομπάρσων.

Έχει αποφασίσει να του κάνει τη ζωή δύσκολη και να εκθέτει τους υπουργούς του μεταβιβάζοντας το πολιτικό κόστος, που μέχρι σήμερα επιβαρύνει περισσότερο τους δύο εταίρους της Νέας Δημοκρατίας.

Στόχος του Βενιζέλου δεν είναι άλλος από την επαναδιατύπωση της προγραμματικής συμφωνίας, με στόχο και τη ΔΗΜΑΡ, η οποία θα αναγκαστεί να αποσαφηνίσει τη θέση της πέρα από τα «λίγο μέσα, λίγο έξω». Ο Βαγγέλης Βενιζέλος επιδιώκει η νέα προγραμματική συμφωνία να συνοδευτεί σίγουρα και από ευρύ ανασχηματισμό.

Η κίνηση Βενιζέλου δείχνει πως, παρά την οριακή κατάσταση της χώρας, δεν διστάζει για μικροπολιτικούς λόγους να διακινδυνεύει τη συνοχή της κυβέρνησης.

Τι και αν προηγήθηκαν και οι χαιρετούρες με τον Σαμαρά στην Πατρών-Κορίνθου κι όλα μέλι-γάλα…το σχέδιο εξελίσσεται κανονικά. 
Μετά το ξεκατίνιασμα που παρακολουθήσαμε μεταξύ Μανιτάκη και  Ρουπακιώτη και το μονόπρακτο της Σκοπούλη στο υπουργικό, μπορούμε εύκολα να πούμε ότι στην κυβέρνηση είναι: «μια ωραία ατμόσφαιρα!».

Η κυβέρνηση, δεν τραβάει, δεν μπορεί να ασκήσει πολιτική και εξαντλείται σε επικοινωνιακά τεχνάσματα. Μόνο που τώρα έχει χάσει και τον αρχικό αιφνιδιασμό, η επανάληψη τα κάνει όλα προβλέψιμα…

Το ΠΑΣΟΚ στην ουσία να καταγγέλλει τον υπουργό Οικονομικών και αδειάζει το Μαξίμου. Βέβαια δεν υπάρχει καμιά ανησυχία για την υπερψήφιση του πολυνομοσχεδίου, το θέμα είναι πόσο θα αντέξει το σκοινί… 
 
 
 
info by kafeneio

Δεν υπάρχουν σχόλια: