ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

23.4.13

O Σόιμπλε ανακαλεί στην τάξη τον Μπαρόζο, για τις δηλώσεις του περί ανάπτυξης

Το γερμανικό υπουργείο Οικονομικών κάλεσε σήμερα να συνεχιστεί η πολιτική δημοσιονομικής προσαρμογής και οι μεταρρυθμίσεις για μια "υγιή ανάπτυξη", σε μια γραπτή ανακοίνωσή του η οποία εστάλη στο Γαλλικό Πρακτορείο.

"Το ζητούμενο τώρα είναι να επιδιωχθεί με συνέπεια η εφαρμογή της πολιτικής (δημοσιονομικής) προσαρμογής και η ενίσχυση της ανάπτυξης μέσω μεταρρυθμίσεων", ανέφερε το υπουργείο Οικονομικών της Γερμανίας, αντιδρώντας στην τοποθέτηση που έκανε χθες ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, ο οποίος αμφισβήτησε την εφαρμογή μιας υπερβολικά αυστηρής λιτότητας στην Ευρώπη.

Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής είχε εκτιμήσει χθες ότι "οι τρέχουσες πολιτικές έφθασαν στα όριά τους, από πολλές απόψεις", αφού "οφείλουν να χαίρουν μιας ελάχιστης πολιτικής και κοινωνικής υποστήριξης".
Αλλά για το υπουργείο Οικονομικών της Γερμανίας η δημοσιονομική πολιτική που μετά την εκδήλωση της κρίσης χρέους στην ευρωζώνη —παρά τις επικρίσεις πολλών ότι συνθλίβει την ανάπτυξη— "συνιστά ήδη επιτυχία".

Το Βερολίνο αναγνωρίζει ότι κάθε μέλος της ευρωζώνης πρέπει να εφαρμόζει την πολιτική αυτήν σε συνάρτηση με τις "ιδιαιτερότητες και τις δυνατότητές του" πλην όμως "με σεβασμό των δεσμεύσεων εκείνων που απορρέουν από τις ευρωπαϊκές συνθήκες και το Δημοσιονομικό Σύμφωνο".

Οι δηλώσεις Μπαρόζο ερμηνεύτηκαν από ορισμένες πλευρές ως αλλαγή στάσης από πλευράς των Βρυξελλών, με την σοσιαλιστική ομάδα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου να εκτιμά πως σηματοδότησαν την "αναγνώριση ότι η λιτότητα που έχει επιβληθεί στην Ευρώπη (. . .) είναι αντιπαραγωγική". Αλλά σήμερα, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή διαβεβαίωσε ότι δεν πρόκειται να κάνει "μια στροφή 180 μοιρών".
Ως τώρα το Βερολίνο, που θεωρείται ο βασικός κήρυκας της δημοσιονομικής ορθοδοξίας, απορρίπτει όλες τις εκκλήσεις να γίνουν περισσότερα για την ανάπτυξη, υποστηρίζοντας ότι είναι αναγκαία η ανάταξη των δημοσιονομικών για να υπάρξει μακρόπνοη ανάπτυξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: