ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

23.4.13

Φόρος και στα αγροτεμάχια... ΑΦΟΥ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΤΑ "ΠΗΡΑΝ" ΚΑΙ ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΑ ΜΠΛΟΚΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ...ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ !!


Έτοιμη να επιβάλει φόρο ακόμα και στα καλλιεργούμενα αγροτεμάχια από το 2014 είναι η κυβέρνηση, με στόχο να εισπράξει 3,2 δισ. ευρώ μέσα στην επόμενη χρονιά.
Η διακομματική επιτροπή για το νέο «ενιαίο» φόρο ακινήτων συνεδρίασε και πάλι, έπειτα από διακοπή 2,5 μηνών, συνεχίζοντας από εκεί πού έμεινε: πώς θα μπορέσουν να φορολογηθούν περισσότερα ακίνητα, ώστε να ελαφρυνθούν όσοι έως σήμερα πλήρωναν «χαράτσι» για τους ηλεκτροδοτούμενους χώρους που κατέχουν.
Θα πρέπει όμως να καταλήξει άμεσα σε αποφάσεις, αφού ο νέος φόρος θα πρέπει να ψηφιστεί μέσα στον ερχόμενο Ιούνιο -και όχι στο πολυνομοσχέδιο που θα κατατεθεί στη Βουλή την Πέμπτη.
Στη σημερινή σύσκεψη υπό τον υφυπουργό Οικονομικών, Γιώργο Μαυραγάνη, στην οποία μετείχαν οι εκπρόσωποι των κομμάτων κ.κ. Γιάννης Παναγόπουλος από τη ΝΔ, Ανδρέας Μακρυπίδης από το ΠΑΣΟΚ και Δημήτρης Χατζησωκράτης από τη ΔΗΜΑΡ, συμφωνήθηκε ότι μέχρι τέλος Ιουνίου οι κρατικές υπηρεσίες θα έχουν συγκεντρώσει στοιχεία για την πλειονότητα των ακινήτων στη χώρα μας, ακόμα και των αγροτικών εκμεταλλεύσεων.
Σύμφωνα με το "Πρώτο Θέμα", στη φάση αυτή, δεν συζητείται καμία εξαίρεση. Αφού καταγραφεί η ακίνητη περιουσία, θα κριθεί αν θα υπάρχει αφορολόγητο ή όχι.
Οι πολίτες θα δηλώσουν έως 30/6 και, εάν χρειαστεί, έως 30/8, τα ακίνητά τους στο νέο Περιουσιολόγιο και έτσι θα μπορούν περίπου να κάνουν και διορθώσεις στα στοιχεία που τους αφορούν, επί τουλάχιστον δύο μήνες, για να μην πληρώσουν επιπλέον φόρους.



 dailynews24

Δεν υπάρχουν σχόλια: