ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

23.4.13

Η ΕΓΧΩΡΙΑ ΤΡΟΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΕΙ: "ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΛΕΦΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΜΗΝ ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ"

ΠΡΙΝ 3 ΜΗΝΕΣ ΤΑ ΕΞΑΙΡΕΣΑΝ ΤΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ ΣΤΕΓΗΣ ΑΠΟ ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ "ΝΟΥΜΕΡΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΔΕΗ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ....ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΛΕΩ ΕΛΛΕΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΗ ΕΠΙΤΕΥΞΗΣ ΣΤΟΧΩΝ ..ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ!
ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΔΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ  ΛΕΓΟΜΕΝΗ "ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ" ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΝ Ο ΘΑΝΑΤΟΠΟΙΝΗΤΗΣ ΓΑΠ  (ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΜΕΓΑΣ) ΚΑΛΟΥΣΕ ΑΠΑΝΤΕΣ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΟΥΝ ΣΤΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ ΣΤΕΓΗΣ ΩΣ ΛΥΣΗ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ!!! ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΑΠΑΝΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΔΑΝ ΤΟ "ΤΥΡΙ" ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ ΤΗΝ "ΦΑΚΑ" ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΡΤΟΦΟΛΑΔΩΝ! ΠΑΝΤΩΣ ΟΥΔΕΝ ΚΑΚΟΝ ΑΜΙΓΕΣ ΚΑΛΟΥ.... Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΥΤΗ ΠΡΟΣΤΙΘΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΑΝΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΠΟΥ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ!! ...
 Η ΑΝΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΑΥΤΕΣ ΕΠΗΡΡΕΑΖΟΥΝ ΤΗΝ "ΤΣΕΠΗ" ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ "ΑΞΕΧΑΣΤΕΣ" ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΤΥΠΩΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ!!

Έκτακτη εισφορά και για τα φωτοβολταϊκά στις στέγες σχεδιάζει το ΥΠΕΚΑ. 

Όπως αναφέρει η "Καθημερινή", σε πρώτη φάση εξετάζεται εισφορά της τάξης του 10 - 15% (με δυνατότητα εξαίρεσης για όσους διαθέτουν χαμηλό εισόδημα), ώστε να ενισχυθεί ο ΛΑΓΗΕ, που παρουσιάζει σοβαρά ελλείμματα, με 30 - 35 εκατ. ευρώ ετησίως 

Ο συνολικός τζίρος από φωτοβολταϊκά στις στέγες ανέρχεται σε περίπου 300 εκατ. ευρώ ετησίως και δεν υπόκειται σε φορολογία. 

Η υψηλή εγγυημένη τιμή σε συνδυασμό με το χαμηλό κόστος εγκατάστασης προσέλκυσε πλήθος οικιακών καταναλωτών, με αποτέλεσμα μέχρι το τέλος του 2012 η συνολική ισχύς των φωτοβολταϊκών στις στέγες να φτάσει τα 297,8 MW. 

Τα οικιακά φωτοβολταϊκά είχαν εξαιρεθεί από την έκτακτη εισφορά, ωστόσο η διόγκωση του ελλείμματος υποχρεώνει την κυβέρνηση να επεκτείνει το μέτρο και σε αυτή την κατηγορία. 

Σημειώνεται ότι ήδη δόθηκε σε δημόσια διαβούλευση το νομοσχέδιο για τις ΑΠΕ, το οποίο περιλαμβάνει σειρά μέτρων για το κλείσιμο της μαύρης τρύπας. 

Οι νέες ρυθμίσεις προβλέπουν αύξηση της έκτακτης εισφοράς από το εύρος του 25% - 35% στο εύρος του 37% - 40% για φωτοβολταϊκούς σταθμούς, αλλά και πάγωμα της αγοράς φωτοβολταϊκών μέχρι το τέλος του 2013.


Δεν υπάρχουν σχόλια: