ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

24.4.13

ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΑΠ


Τη στιγμή που η κυβέρνηση θεωρεί μονόδρομο την ιδιωτικοποίηση του ΟΠΑΠ, καθώς θα αποφέρει χρήματα στην ελληνική οικονομία, ο ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζει την όλη διαδικασία ως «στημένη»...

Σε σημερινή ανακοίνωση, η αξιωματική αντιπολίτευση επισημαίνει πως «μετά και τη χθεσινή ανακοίνωση του Υπουργείου Οικονομικών, πίσω από την οποία κρύφτηκε ο κ. Στουρνάρας, η κυβέρνηση βρίσκεται πολλαπλά εκτεθειμένη, καθώς αποδείχθηκε ότι η διαδικασία πώλησης του κερδοφόρου οργανισμού του ΟΠΑΠ είναι στημένη».

«Αυτός, όμως, που είναι ιδιαίτερα εκτεθειμένος είναι ο ίδιος ο κ. Σαμαράς», προσθέτει η Κουμουνδούρου, ενώ επικαλείται δήλωση του πρωθυπουργού στις 9 Οκτωβρίου 2011 στη ΔΕΘ, που έλεγε τα εξής: «Όταν πουλάς σε μία τιμή διπλάσια ή τριπλάσια από τα καθαρά κέρδη ενός οργανισμού, μιας εταιρείας, τότε δεν πουλάς, χαρίζεις».

Ο ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει ότι «αντί, λοιπόν, τα έσοδα του κερδοφόρου οργανισμού να κατευθυνθούν, ιδιαίτερα αυτή την περίοδο, στα ασφαλιστικά ταμεία που αιμορραγούν από την καταστροφική μνημονιακή πολιτική, τον υποεκτιμούν και τον χαρίζουν στους εντιμότατους φίλους τους»

«Άλλωστε, μόνο στη Βόρεια Κορέα και στην Ελλάδα γίνονται διεθνείς διαγωνισμοί με έναν μόνο υποψήφιο. Επαναλαμβάνουμε, όμως, ότι κανείς δεν έχει ασυλία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: