ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

23.4.13

Γιατί ο Άκης εκλιπαρούσε για λεφτά; Σε ποιόν χρωστούσε και “φοβόταν”;


Το πλιάτσικο της μαφίας στα Ρωσικα οπλικά συστήματα και τα χρέη που δεν “ρυθμίζονται”

Μπαίνουμε σε περίοδο παθών. Άλλοι ετοιμάζουν τις ψυχές τους για τα πάθη και άλλοι και τις ψυχές και το κορμί. Ας πούμε για παράδειγμα, ο Άκης Τσοχατζόπουλος και οι συν αυτώ.

Η δικαιοσύνη έλαμψε, το σκοτάδι έφυγε, οι πλάνοι φανερώθηκαν, η Δημοκρατία συνέτριψε τις αντίθετες δυνάμεις.

Οι μήπως όλα αυτά είναι τρίχες μαλλινομάμβακες? Μήπως είναι απλά για να τα τρώει ο Λαός και να τον πιάνει οργασμικό σύνδρομο? Για να το δούμε λίγο, έχει όντως ενδιαφέρον.

Λοιπόν, στον λογαριασμό του Άκη και κάτω από τον έλεγχό του βρέθηκαν εταιρίες. Μαύρο χρήμα διακινήθηκε και το πήρε ο κακός ο Άκης.  Πρώτο πρόβλημα. Στις σημειώσεις που βρέθηκαν, ζητούσε επίμονα τα λεφτά για να πληρώσει. Να πληρώσει ποιους? είχε εκτεθεί έλεγε και έχει μεγάλο πρόβλημα.

Δεύτερον. Πάμε στο σήμερα. Ξαφνικά, καλεί με εξώδικα κάποια άλλα καλά παιδιά, ως μάρτυρες υπεράσπισης. Υπέγραψαν και αυτοί λέει, μαζί το κάναμε, δεν ήταν αμέτοχοι αυτοί.

Και έχουμε τώρα τα ΜΜΕ. Ή μάλλον να τα λέμε ΜΜΑ(Μέσα Μαζικού Αποπροσανατολισμού)?

Μας παρουσιάζουν λοιπόν την εικόνα ότι  τα ρωσικά συστήματα, έκαναν τόοοοοοσα πολλά λεφτά και συζητάμε για τις μίζες που υπάρχουν και το ζωώδες μυαλό μας πάει σε μια υπόθεση που έχει να κάνει με τυπικές καταστάσεις. Κάποιος τα πήρε λόγω μίζας αλλά τουλάχιστον πήραμε τα όπλα. Έ αυτοί αφού υπέγραψαν ίσως να ήξεραν κάτι αλλά πού να τρέχεις τώρα μωρέ αδελφέ ωχουυυυυυυυυυυυ. Ισόβια λοιπόν ο Άκης και κάποιοι άλλοι και παπαλά.

ΝΑΙ ΚΑΛΑ!!!!!

Ρε καλόπαιδα. Εσείς που ρίξατε τις υπογραφές, να σας πώ κάτι.

Πριν κάμποσο καιρό, ο Βλαδίμηρος, έκανε μια περίεργη αναφορά στο παρελθόν. Είπε ότι τότε (πιο παλιά), υπήρχε μια μακρά περίοδος, κατά την οποία γίνονταν πλιάτσικο στην Ρωσική Στρατιωτική Βιομηχανία. Συγκεκριμένα είπε ότι έφευγαν συστήματα για χώρες με σχεδόν χαμηλότατο κόστος.

Λοιπόν για να έχουμε ξεκάθαρες καταστάσεις και γιατί φτάνει πλέον η τσίχλα στα μάτια.

Βασική ερώτηση – Σας παίρνει η μπάλα με το ότι είπε ο Πούτιν ή όχι

Εάν ναι (είπα, ΕΑΝ), τότε :

Άκη και λοιπό ΚΥΣΕΑ της τότε εποχής. Πόσο πραγματικά κόστισαν τα συστήματα?

Δηλαδή

  1. Το ποσό κοστολόγησης, κατέληξε στην Ρωσική Βιομηχανία ή πήγε στις τσέπες μεσαζόντων και μόνο?

  2. Τους καλείς απλά σαν μάρτυρες, ή τους λες με συνθηματικό τρόπο ότι φέρουν ευθύνες τις ίδιες με σένα γιατί ήξεραν?

  • ΕΑΝ ΙΣΧΎΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ (1 και 2, ΕΑΝ ΛΕΩ)

    • Γνώριζαν ότι τα συστήματα έχουν μηδενικό κόστος και τα λεφτά πάνε αλλού

    • Ποιοί είναι αυτοί που θελαν τα λεφτά τους και σε πίεζαν?

 Με λίγα λόγια, αυτά πρέπει να απαντηθούν άμεσα και είναι λάθος να μην συζητάμε για την συνδρομή των Ρωσικών Υπηρεσιών προς ενημέρωση του δικαστηρίου. Εάν τίποτα δεν ισχύει, τότε έχει καλώς, εάν όμως υπάρχει κάποια βάση και σχέση με το αμαρτωλό παρελθόν της προηγούμενη Ρωσικής πολιτικής σκηνής, τότε μάλλον ΌΛΟΙ ΠΑΝΕ ΙΣΟΒΙΑ (ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ και οι μη παρευρισκόμενοι). Διότι πολύ απλά, έχουν κλέψει την γιαγιά που ψάχνει φαγητό στα σκουπίδια και έχουν πάρει το φαγητό από το παιδί που λιποθυμάει στο σχολείο από την πείνα,

Καλημέρα σας και χρόνια σας πολλά.

Αναγνώστης

 

 

 

 

 

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: