ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

25.4.13

Βόμβα για ΟΠΑΠ ετοιμάζει ο ΣΥΡΙΖΑ

Νέα προθεσμία για ΟΠΑΠ, βόμβα ετοιμάζει ο ΣΥΡΙΖΑ
 Συνεχίζεται το διαπραγματευτικό θρίλερ για την τύχη του ΟΠΑΠ με την Emma Delta να λαμβάνει νέα προθεσμία για να υποβάλλει αναθεωρημένη προσφορά για την απόκτηση του 33% της πιο κερδοφόρου εταιρίας του Δημοσίου και ενώ η αντιπαράθεση κυβέρνησης και αντιπολίτευσης για το θέμα βρίσκεται στο κόκκινο.
Η Κουμουνδούρου κατηγορεί την κυβέρνηση για ξεπούλημα σε ημετέρους επιχειρηματίες και συντεχνιακά συμφέροντα, κάνοντας παράλληλα λόγο για στημένη διαδικασία στα πρότυπα της... Βορείου Κορέας.
Πηγές του sofokleousin.gr αναφέρουν οτι η Κουμουνδούρου έχει στα χέρια της στοιχεία που αποκαλύπτουν ότι πίσω από τον επιχειρηματία Γ. Μελισσανίδη βρίσκονται δύο άλλοι εγχώριοι παράγοντες: ένας τραπεζίτης και ένας επιχειρηματίας μεγάλου διαμετρήματος.
Ομάδα υπό τον Αλέξη Τσίπρα εργάζεται για την περαιτέρω τεκμηρίωση της υπόθεσης αυτής, η οποία αν τελικά βγει θα αποτελέσει βόμβα μεγατόνων που θα δυναμιτίσει το πολιτικό και επιχειρηματικό σκηνικό.
Οι εκπρόσωποι του fund ενημέρωσαν σήμερα το πρωί τους επικεφαλής του ΤΑΙΠΕΔ ότι απαιτείται περισσότερος χρόνος προκειμένου οι βασικοί μέτοχοι του επενδυτικού σχήματος να σταθμίσουν τα δεδομένα και να τοποθετηθούν απέναντι στην πρόταση του ΤΑΙΠΕΔ.
Η Emma Delta κατέθεσε πρόταση ύψους 622 εκατ. ευρώ για το 33% της ΟΠΑΠ ΑΕ που παραχωρεί το δημόσιο. Με βάση όσα έχουν γίνει γνωστά ο ανεξάρτητος αποτιμητής που προσέλαβε το ΤΑΙΠΕΔ για να αποτιμήσει το ποσοστό που παραχωρεί το δημόσιο έθεσε τον πήχη στα 650 εκατ. ευρώ, ενώ οι σύμβουλοι της ιδιωτικοποίησης στα επίπεδα των 615 εκατ. ευρώ.
Να σημειωθεί ότι το Emma Delta είναι fund το οποίο βρίσκεται υπό τη διαχείριση της Emma Delta Management Ltd με κύριους μετόχους τους Jiri Smejc και Γιώργο Μελισσανίδη, ενώ συμμετέχει και η ιταλική Lottomatica).

Η επίσημη ανακοίνωση του ΤΑΙΠΕΔ:
 H Emma Delta ζήτησε παράταση της προθεσμίας για την υποβολή βελτιωμένης προσφοράς για την απόκτηση ποσοστού 33% της ανώνυμης εταιρείας «Οργανισμός Προγνωστικών Αγώνων Ποδοσφαίρου Α.Ε. (ΟΠΑΠ Α.Ε.)», μέχρι την Τετάρτη, 1 Μαΐου 2013. Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ έκανε ομόφωνα δεκτό το αίτημα παράτασης και θα συνεδριάσει εκ νέου για το θέμα την 1η Μαΐου 2013 και ώρα 14.00.



sofokleousin

Δεν υπάρχουν σχόλια: