ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.5.13

Κωνσταντοπούλου: «Οι οικονομικοί εισαγγελείς στόχος συμφερόντων»


«Για δεύτερη φορά μέσα σε ενάμισι χρόνο οι οικονομικοί εισαγγελείς έγιναν στόχος συμφερόντων που ενοχλούνται από την ανεξάρτητη και ευσυνείδητη άσκηση των καθηκόντων τους και από τη διερεύνηση υποθέσεων όπως η υπαγωγή της χώρας στο μνημόνιο, η τραπεζική δανειοδότηση των πολιτικών κομμάτων, οι απόρρητες δαπάνες, η δανειοδότηση του Mega και, φυσικά, η υπόθεση της Λίστας Λαγκάρντ», σχολιάζει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Κωνσταντοπούλου για την παράδοση, ουσιαστικώς, όπλων στην οποία εξαναγκάστηκαν οι Γρηγόρης Πεπόνης και Σπύρος Μουζακίτης. Η ίδια προσθέτει πως το ότι τα συμφέροντα αυτά φθάνουν να μεθοδεύουν παρεμβάσεις και να υπαγορεύουν νομοθετικές ρυθμίσεις, όπως έχει κατ’ επανάληψη καταγγελθεί από το ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ στις Επιτροπές και στην Ολομέλεια της Βουλής: «Είναι ανεπίτρεπτο να τίθεται σε διακύβευση η διερεύνηση υποθέσεων με δήθεν θεσμικές νομοθετικές ρυθμίσεις και δήθεν θεσμικές κυβερνητικές πρωτοβουλίες. Οι οικονομικοί εισαγγελείς αντέδρασαν με θεσμική υπευθυνότητα και αξιοπρέπεια που, δυστυχώς, ελλείπει από όσους απροσχημάτιστα προσπάθησαν να αποτρέψουν και να διακόψουν τις έρευνές τους».
Υπενθυμίζεται ότι η προηγούμενη απόπειρα αντικατάστασης των οικονομικών εισαγγελέων είχε λάβει χώρα επί υπουργίας Ευάγγελου Βενιζέλου, με κοινή ρύθμιση των υπουργείων Δικαιοσύνης και Οικονομικών. «Σήμερα έχει πια αποκαλυφθεί ότι κατά τον χρόνο εκείνο ο Ευ. Βενιζέλος είχε κρυφά στην κατοχή του τη λίστα Λαγκάρντ. Τα συμπεράσματα είναι αναπόδραστα και αποκαλυπτικά του ότι η διαπλοκή ζει και βασιλεύει και κρατά σε ομηρία το πολιτικό σύστημα, ανεξαρτήτως της φαινομενικής εναλλαγής προσώπων στην τρικομματική συμπαιγνία. Άλλωστε, καταστατική αρχή του τρικομματικού συνεταιρισμού είναι να μοιράζουν και σήμερα θέσεις του δημοσίου και να διασπαθίζουν το δημόσιο χρήμα για ημέτερους ειδικών προσόντων που γίνονται παράγοντες του δημοσίου βίου εκ του μηδενός και λαφυραγωγοί του δημοσίου πλούτου», υπογραμμίζει η κα Κωνσταντοπούλου.



 http://www.koutipandoras.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: