ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

7.5.13

ΑΚΑΘΕΚΤΑ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΤΗΝ "ΤΕΛΙΚΗ ΛΥΣΗ" ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ ΤΩΝ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!

ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑ: Αφού γνωρίζουν πολύ καλά ότι η φυλάκιση αφού τελεστεί δεν πρόκειται να "γεμίσει" τα  άδεια ταμεία καθόσον "ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος" ...γιατί τόση μανία στον σχεδιασμό των απειλών φυλάκισης προς τους ήδη φτωχοποιημένους έλληνες?
Επιμένει το υπουργείο Δικαιοσύνης στη σύσταση φυλακών για τους πολίτες που δεν μπορούν να πληρώσουν τις οφειλές τους προς το Δημόσιο για διαφόρους λόγους και επρόκειτο να ...
συλληφθούν και θέτει σε εφαρμογή σχέδιο με το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης του να προβλέπεται για τα τέλη του έτους.

Η μόνη διαφοροποίηση μετά την αποκάλυψη που έκανε στη Βουλή ο υφυπουργός Κώστα Καραγκούνης είναι ότι, εγκαταλείπεται προς το παρόν η ιδέα να χρησιμοποιηθούν στρατόπεδα τα οποία είναι ανενεργά και δίδεται βάρος στα ακίνητα του Δημοσίου που παραμένουν αναξιοποίητα. Πληροφορίες αναφέρουν πώς το υπουργείο Δικαιοσύνης είναι σε επαφή με το ΤΑΙΠΕΔ προκειμένου να εξευρεθούν ακίνητα τα οποία με ένα κόστος της τάξεως των 15 εκατ. ευρώ θα μπορούν να μετατραπούν σε «οικονομικές φυλακές».

Η κυβέρνηση αφήνει στην άκρη τα στρατόπεδα, ενώ είχε ήδη γίνει κρούση στο υπουργείο Άμυνας, μετά το σάλο που προκλήθηκε περί στρατοπέδων συγκέντρωσης των Ελλήνων. Το αποτέλεσμα όμως είναι το ίδιο. Χιλιάδες Έλληνες που δεν μπορούν να πληρώσουν την εφορία ή Ασφαλιστικά Ταμεία ή άλλες υπηρεσίες του Δημοσίου θα μπαίνουν στη φυλακή καθ’ υπόδειξιν της τρόικας που έχει επιβάλλει απίστευτους φόρους τα τελευταία χρόνια στους πολίτες. Και η κυβέρνηση βέβαια τους έχει αποδεχθεί.

Μάλιστα στις «οικονομικές φυλακές» θα υπάρχει και πρόγραμμα «σωφρονισμού» με ειδικά μαθήματα τα οποία θα χρηματοδοτούνται από την Ε.Ε. για να μην επαναλαμβάνουν το «έγκλημα» οι πολίτες που στην συντριπτική τους πλειοψηφία απλά δεν έχουν να πληρώσουν αυτά που τους καταλογίζει η εφορία. Και αυτό φαίνεται και από τα στοιχεία. Μόλις 1 στους 10 καταφεύγει σε ρύθμιση των οφειλών του, αφού απλά δεν έχει χρήματα.

Επι του παρόντος γίνεται προσπάθεια αποσυμφόρησης του Κορυδαλλού με τη μεταφορά αλλοδαπών φυλακισμένων στις χώρες τους. Έτσι, θα μπορέσει η κυβέρνηση να βάλει μερικούς ακόμη στη στενή μέχρι να τελειώσει το σχέδιο της που προβλέπει φυλακές για πολίτες που δεν μπορούν να πληρώσουν στην Αττική και στη Θεσσαλονίκη, κοντά σε ήδη υπάρχουσες φυλακές (φυλακές ανηλίκων Αυλώνα, αγροτικές φυλακές Χαλκιδικής κ.α.).

Ζητούμενο αποτελεί πάντως το είδος της "εκπαίδευσης" που θα επιβάλλουν προκειμένου οι πολίτες να πληρώνουν μελλοντικά πρώτα τους φόρους τους και μετά το γάλα των παιδιών τους. Αυτό επιτάσσουν οι δανειστές και βέβαια ακολουθεί η κυβέρνηση.

Όπως από την πρώτη στιγμή έχει επισημάνει το defencenet.gr το ειδικό πρόγραμμα «φορολογικής αναμόρφωσης» που προωθεί η κυβέρνηση, δήθεν για να μην είναι μαζί οι βαρυποινίτες με όσους οφείλουν στο Δημόσιο, θυμίζει πολύ το αντίστοιχο πρόγραμμα που είχε εφαρμοστεί στην Κίνα του Μάο ή στην παλιά Σοβιετική Ένωση για την «ιδεολογική διαφώτιση» των εγκλείστων διαφωνούντων με τα καθεστώτα στις φυλακές...

defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: