ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

8.5.13

Εικονική πραγματικότητα στην οικονομία


Εικονική πραγματικότητα στην οικονομία
 Αγωνιώδεις προσπάθειες για να βρουν τα στοιχεία εκείνα που αποτυπώνουν την προοπτική βελτίωσης της κατάστασης στην ελληνική οικονομία διεξάγει το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης, με τον Γιάννη Στουρνάρα να δηλώνει χαρακτηριστικά ότι "έχω δώσει εντολή στους συνεργάτες μου να βρουν τα στοιχεία που δείχνουν ότι κατάσταση εξομαλύνεται και βελτιώνεται. Με αυτό τον τρόπο η κυβέρνηση επιχειρεί να υλοποιήσει την στρατηγική αντιστροφής του κλίματος στην οικονομία και την αγορά.
Παράγοντες του ΥΠΟΙΚ, του Μαξίμου και σύμβουλοι του πρωθυπουργού αναζητούν τα χλωρά όπου κι αν αυτά έχουν μείνει μέσα στο αποτεφρωμένο δάσος της ελληνικής οικονομίας στο πλαίσιο της προσπάθειας εωοραϊσμού της πραγματικότητας με στόχο την επανεκκίνηση της οικονομίας και την εδραίωση της πεποίθησης ότι όλα βαίνουν καλώς.
Με αυτό τον τρόπο θα επιχειρήσουν να πείσουν τους ξένους επενδυτές να επενδύσουν ώστε η πραγματική βελτίωση να έρθει στη συνέχεια και γρήγορα, πριν αποδειιχθεί ότι το κλίμα ευφορίας ήταν φούσκα. Ετσι η κυβέρνηση ευελπιστεί ότι θα καταφέρει να πείσει να φέρει φρέσκο χρήμα για να καλύψει την πλασματική ευφορία.
Διαπιστώνοντας αυτές τις ενδείξειςη Wall Street Journal προειδοποιεί με άρθρο της την Ελλάδα και την κυβέρνηση ενώ κορύει και τον κώδωνα του κινδύνου για την τρόικα η οποία σιγοντάρει αυτή τη στρατηγική ελπίζοντας πως ο Αντώνης Σαμαράς θα καταφέρει να βγάλει τα κάστανα από την φωτιά πριν να είναι αργά. 
Πρόκειται για ένα ακραίο και ιδιαίτερα επικίνδυνο στοίχημα, το οποίο δεν οδηγεί σε αλλαγή του παραγωγικού μοντέλου αλλά στην απαρχή ενός ιδιαίτερα επικίνδυνου οικονομικού κύκλου ο οποίος δεν θα μπορεί να τιθασευθεί και να προσδιοριστεί.
Αισιόδοξος ότι «τα πράγματα πάνε καλά και σύμφωνα με το σχεδιασμό» εμφανίστηκε σε δηλώσεις του μετά την έξοδο ου από το Μέγαρο Μαξίμου όπου είχε συνεργασία με τον πρωθυπουργό ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, προσθέτοντας ότι «έχουμε ακόμα απόσταση να διανύσουμε».
Αναφερόμενος στην έκθεση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου τη χαρακτήρισε «θετική» αλλά όπως είπε «δεν εφησυχάζουμε».
Σε ερώτηση για το επικείμενο Eurogroup της 13ης Μαΐου και αν αυτό θα είναι τελικό για την εκταμίευση της δόσης σημείωσε ότι «ποτέ στα Eurogroup δεν συμβαίνει κάτι τελικό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: