ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.5.13

ΤΟ Π.Σ. ΠΑΣΟΚ "ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ": "ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ...ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΕΦΑΓΕ Ο ΓΑΠ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ"


«Ξεκαθαρίστηκε», κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Πολιτικού Συμβουλίου, ότι δεν υπάρχει «μαύρη τρύπα» 110 εκ. ευρώ στο ταμείο του ΠΑΣΟΚ και πως πρόκειται για το χρέος του κόμματος, σύμφωνα με πηγές της Ιπποκράτους.
Οι ίδιες πηγές επεσήμαιναν ότι από το ποσό αυτό είναι πολύ λίγες οι δαπάνες εκείνες που δεν συνοδεύονται από παραστατικά. Επιπλέον, ανέφεραν ότι υπάρχει θέμα χρέους και ελλείμματος στο ΠΑΣΟΚ, «όπως και σε όλα τα κόμματα, αλλά το ΠΑΣΟΚ αποφάσισε να βάλει τέλος σε αυτό το ζήτημα».
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το Πολιτικό Συμβούλιο ενέκρινε ομόφωνα την εισήγηση του γενικού διευθυντή του Κινήματος Νίκου Σαλαγιάννη αφενός για την παραδοχή του οικονομικού προβλήματος «που δεν το κρύβουμε κάτω απ’ το χαλί, αλλά το αντιμετωπίζουμε θεσμικά στα όργανα με διαφάνεια» και, αφετέρου, για την πρόταση εξόδου από αυτό. Η απόφαση για την έξοδο από το οικονομικό πρόβλημα περιλαμβάνει τον «δραστικό περιορισμό των λειτουργικών δαπανών», την «πολύ λιτή διαχείριση» σε κεντρικό επίπεδο, καθώς επίσης και την αυτοχρηματοδότηση των τοπικών οργανώσεων.
Κατά τις ίδιες πηγές, τα στελέχη του Πολιτικού Συμβουλίου συμφώνησαν ότι οι διαρροές σχετικά με τα οικονομικά του κόμματος προκάλεσαν μεγάλη ζημιά στο Κίνημα. Οι ίδιες πηγές διέψευδαν τα περί βαρέως κλίματος στη συνεδρίαση. Αντίθετα τόνιζαν ότι όλα τα στελέχη που τοποθετήθηκαν, εκφράστηκαν πολύ θετικά για την «πολύ ισορροπημένη», όπως την χαρακτήρισαν, εισήγηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ και επίσης υποστήριζαν ότι με το χτεσινό άρθρο του αποκαταστάθηκε και στηρίχθηκε η ιστορική πορεία μέχρι σήμερα. Ακόμη, οι ίδιες πηγές έκαναν λόγο για συζήτηση στη συνεδρίαση που «ρίχνει τους τόνους και κατευνάζει τα πράγματα».
Ακόμη, δεν έγινε συζήτηση για επιστροφή στα ιστορικά γραφεία της Χ. Τρικούπη, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες μάλλον αυτή αποκλείεται ενώ αντίθετα δεν αποκλείεται η παραμονή στα γραφεία της Ιπποκράτους εφόσον συμφωνηθεί μειωμένο μίσθωμα.
Με αφορμή την τοποθέτηση του κ. Βενιζέλου και το κείμενο των Ευρωπαίων σοσιαλιστών και Δημοκρατών, πολλά στελέχη αναφέρθηκαν στην αναγκαιότητα σαφούς οριοθέτησης του ΠΑΣΟΚ από τη ΝΔ, καθώς και από το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Επιπλέον αναφέρθηκαν στο θέμα της ανασυγκρότησης της κεντροαριστεράς, στο διάλογο για την οποία θα πρέπει να περιληφθούν και οι συζητήσεις για τον εκλογικό νόμο και το εθνικό σχέδιο ανασυγκρότησης.
Σε σχέση με την πρόταση του κ. Βενιζέλου για κοινή κάθοδο στις ευρωεκλογές, οι ίδιες πηγές διευκρίνιζαν ότι η πρόταση δεν απευθυνόταν στις ηγεσίες της ΔΗΜΑΡ πρωτίστως, αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ. Αντίθετα, υποστήριζαν ότι απευθύνεται στην κοινωνική βάση της κεντροαριστεράς, στην οποία ανήκουν και ψηφοφόροι που εγκατέλειψαν στις προηγούμενες εκλογές το ΠΑΣΟΚ. Επίσης, υποστήριζαν ότι η πρόταση αποτελεί και ένα μέσο πίεσης προκειμένου να τοποθετηθούν καθαρά τα δύο αυτά κόμματα απέναντι στους ψηφοφόρους αναφορικά με το ζήτημα της ανασυγκρότησης της κεντροαριστεράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: