ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

27.6.13

ΠΡΟΣ ΚΑΤΑΘΕΤΕΣ: ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΚΟΥΡΕΨΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ...ΘΑ "ΞΕΡΕΤΕ " ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑ ΠΟΥ ΣΚΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΣΤΑ ΜΠΑΚΑΛΙΚΑ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΣ: Βλακείες αυτά που ακούστηκαν στην βουλή περί κουρεματος των καταθέσεων. Να την θυμάσαι κύριε Κωνστα αυτή την δήλωση.

 


20130627-200056.jpg Πως το τεκμηριωσε; “Μα οι τράπεζες πήραν 52 Δις Ευρώ! Πρέπει να εξατμιστουν αυτά για να φτάσουμε μα μιλάμε για κούρεμα”!!!
Αυτό ακριβώς είπε ο κύριος Κωνστας, συνεχίζοντας μια κακόγουστη οπερέτα.
Δηλαδή σύμφωνα με τον κύριο Κωνστα,
τα ταμεία των τραπεζών ήταν “φλατ” και τώρα ξεχείλισαν από δις. Σε αυτή την περίπτωση, θα έπρεπε να κρεμαστουν όσοι γέμισαν τα τραπεζικά ταμεία με το χρήμα των φορολογουμένων.
Επίσης, αν είχαν ρευστότητα, γιατί δεν δίνουν ευρώ στην αγορά;
Δυστυχώς δεν είναι έτσι. Και ο κύριος Κωνστας το ξέρει πολύ καλά. Οι τράπεζες είχαν μαύρη τρύπα από τα δάνεια στον Τσοχατζοπουλο, τον Βωβο, το Μέγκα, τον Γριβεα, τις αμοιβές του Καραμουζη, του Κωνστα κλπ.
Ο κύριος Κωνστας σήμερα ξεπέρασε τα εσκαμμένα ακόμα και στο επίπεδο της προπαγάνδας.
ΥΓ. Και τα ομόλογα, κούρεμα καταθέσεων ήταν κύριε Κωνστα. 



olympia

Δεν υπάρχουν σχόλια: