ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

28.6.13

Λοβερδο, κανε τους αγωγή!

20130628-200501.jpg


Την αλλαγή σελίδας στη ΝΔ θέλει να σηματοδοτήσει στο συνέδριο του κόμματος ο Α. Σαμαράς δίνοντας ξεκάθαρη εντολή για αλλαγή ακόμα και
σε συμβολισμούς.
Στελέχη της ΝΔ σε συνεννόηση με τον κ. Σαμαρά προχώρησαν σε αλλαγή του λογότυπου της ΝΔ, στο οποίο δεσπόζει με μεγάλα γράμματα το “ΝΕΑ” και από πάνω με μπλε φόντο το “Δημοκρατία”. Ακριβώς από κάτω από το “Δημοκρατία” υπάρχει το “Ελλάδα” με πορτοκαλί χρώμα.
Πολιτικοί αναλυτές επισημαίνουν πως στόχος του πρωθυπουργού είναι να συνδέσει το παλιό με το νέο σήμα του κόμματος, σηματοδοτώντας την επόμενη μέρα στη φιλελεύθερη παράταξη.
Αν πάντως ο Α. Σαμαράς αποφασίσει να μετονομάσει τη ΝΔ σε «Νέα Ελλάδα» τότε θα πρέπει να αντιμετωπίσει και τις ενστάσεις του Α. Λοβέρδου, το κόμμα του οποίου ονομάζεται «Συμφωνία για την Νέα Ελλάδα».


οlympia

Δεν υπάρχουν σχόλια: