ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

28.6.13

Συνέντευξη Παναγιωτακόπουλου : «Το ΠΑΣΟΚ είναι συμπλήρωμα του συστήματος»!

Μετά την αποχώρηση του από το ΠΑΣΟΚ, ο επικεφαλής της «Αριστερής Πρωτοβουλίας» Γιώργος Παναγιωτακόπουλος, μίλησε στο «Ράδιο Παρατηρητής» και στους Νίκο Βαβατσικλή και Θωμά Σταμούλη.
Ο ίδιος χαρακτήρισε το ΠΑΣΟΚ «συμπλήρωμα του συστήματος», ενώ σε ερώτηση για το αν έκλεισε για τον ίδιο το «κεφάλαιο ΠΑΣΟΚ» και τον εκφράζει κάποιος άλλος πολιτικός σχηματισμός,, τόνισε πως «δεν πάω πουθενά, θα δουλέψω για την αναγέννηση της μεγάλης Δημοκρατικής Παράταξης».
Τέλος, ξεκαθάρισε πως δεν αποχώρησε από το ΠΑΣΟΚ για το οποίο αγωνίστηκε 40 χρόνια, αλλά «από το σάπιο σύστημα του». Ακούστε την συνέντευξη…

Δεν υπάρχουν σχόλια: