ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

30.12.13

Φόβοι για νέο κύμα τρομοκρατίας


 Φόβοι για νέο κύμα τρομοκρατίας

Προεκτάσεις που δεν γίνονται αντιληπτές δια γυμνού οφθαλμού σκιαγραφούνται πίσω από το νέο κύμα τρομοκρατικών επιθέσεων που εκδηλώθηκαν την τελευταία εβδομάδα στην Ελλάδα. Η επίθεση με 60 σφαίρες στην οικεία του Γερμανού πρέσβη στην Ελλάδα και η δολιοφθορά με υδροχλωρικό οξύ σε συσκευασίες της Coca Cola Nestea αν και φαινομενικά ασύνδετες μεταξύ τους έχουν κοινές συνιστώσες. Οι αρχές -αν και με καθυστέρηση- αναγνωρίζουν ολοένα και περισσότερα κοινά στοιχεία, ενώ η πολιτική ηγεσία έδωσε εντολές για αύξηση των μέτρων προστασίας ιδιαιτέρως σε ξένες πρεσβείες και επιχειρήσεις.
Αν και στην υπόθεση της Coca Cola έγιναν  συντονισμένες προσπάθειες να κρατηθούν χαμηλοί τόνοι και να μην διογκωθεί το θέμα από τα media, καθώς κάτι τέτοιο θα συνέβαλε στην επίτευξη των στόχων των τρομοκρατών και θα άνοιγε την κερκόπορτα για τέτοιου είδους τρομοκρατικές ενέργειες.
Από την άλλη πλευρά η επίθεση στην οικεία του Γερμανού πρέσβη είχε επίσης υψηλό συμβολισμό αλλά και υψηλούς τόνους, καθώς ο στόχος ήταν θεσμικός και πολιτικός και ήταν αδύνατο να μην ανέβει ειδησεογραφικά.
Ξένες μυστικές υπηρεσίες που εμπλέκονται έμμεσα και άμεσα στις έρευνες για τα τρομοκρατικά χτυπήματα αφήνουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα στις πρώτες εκθέσεις τους.
Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του Sofokleousin.gr οι αρχές αναγνωρίζουν ως κοινά στοιχεία τις δυο επιθέσεις τα εξής:
-Πρόκειται για διεθνείς στόχους, άρα υψηλού συμβολισμού
- Δεν υπήρξε άμεση απειλή εναντίων ανθρώπινης ζωής αλλά καλά μελετημένα χτυπήματα ώστε να μην υπάρξουν παράπλευρες απώλειες.
- Και τα δυο χτυπήματα είχαν υψηλό συμβολισμό και έστελναν μηνύματα σε πολλαπλούς αποδέκτες.
- Οι επιθέσεις προκαλούν ανησυχίες στους εν δυνάμει επενδυτές και η διασπορά τους δυναμιτίζει τις προσπάθειες της κυβέρνησης για την ανατροπή του αρνητικού επενδυτικού κλίματος.
Με αυτά τα δεδομένα η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Δημοσίας Τάξης έδωσε εντολές για αύξηση των μέτρων προστασίας πιθανών στόχων, οι οποίοι εντοπίζονται κυρίως σε πρεσβείες και ξένες αποστολές καθώς και σε πολυεθνικές εταιρίες που ελέγχουν σημαντικά μερίδια στην ελληνική αγορά.
Αν και αναμένεται ακόμα  η δημοσίευση της προκήρυξης για την ανάληψη της ευθύνης για το χτύπημα στο σπίτι του Γερμανού πρέσβη οι αρχές έχουν καταλήξει σε  δυο σενάρια, ενώ επαναξιολογούνται πληροφορίες που υπήρχαν από το καλοκαίρι αλλά εν συνεχεία κρίθηκαν ανακριβείς και τέθηκαν στο αρχείο.
Είτε πρόκειται για ομόκεντρος αντιεξουσιαστικούς κύκλους, είτε η μια επίθεση είναι συνέχεια της άλλης αλλά με διαφορετικές αφετηρίες. Οι ξένες μυστικές υπηρεσίες που εμπλέκονται στις έρευνες δεν αποκλείουν και το σενάριο το δεύτερο χτύπημα να αποτελεί... μπάζωμα για το πρώτο.
Σε κάθε περίπτωση ξένες εταιρίες που κατέχουν δεσπόζουσα θέση στην ελληνική αγορά φρουρούνται πλέον επί 24ώρου βάσεως.


sofokleousin

Δεν υπάρχουν σχόλια: