ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

4.1.14

Απολύονται 4.000, σε διαθεσιμότητα 12.500 υπάλληλοι Δημοσίου


 Απολύονται 4.000, σε διαθεσιμότητα 12.500 υπάλληλοι Δημοσίου

Αλλα δύο "πογκρόμ" υπαλλήλων του δημόσιου τομέα πρόκειται να πραγματοποιηθούν μέχρι τον Μάρτιο, προς υλοποίηση των συμφωνηθέντων με την τρόικα για δραστική μείωση του αριθμού των απασχολουμένων σε υπουργεία και δημόσιους οργανισμούς. 4.000 άτομα θα απολυθούν άμεσα, ενώ 12.000 υπαλληλοι κρατικών φορέων θα ενταχθούν στο πρόγραμμα κινητικότητας-διαθεσιμότητας, με προοπτική να απομακρυνθούν οι περισσότεροι  στα τέλη του έτους. Ποιοί θα είναι τα θύματα της νέας "σφαγής"  θα γίνει γνωστό με τη δημοσιοποίηση των σχεδίων που ετοιμάζει το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και θα τα παρουσιάσει τη μεθεπόμενη εβδομάδα στην τρόικα. Η κυβέρνηση ετοιμάζεται για ένα "θερμό δίμηνο", με μαζικές κινητοποιήσεις, καταλήψεις κτιρίων δημοσίων υπηρεσιών και  σφοδρές πολιτικές αντιδράσεις.
Βάσει των συμφωνιών που έχουν γίνει, μέχρι τις αρχές Μαρτίου πρέπει να απολυθούν  4.000 υπάλληλοι από φορείς και οργανισμούς του δημοσίου που πρόκειται να καταργηθούν ή να συγχωνευθούν . Γι αυτούς υπήρχε πρόβλεψη ότι θα έφευγαν μέσα στο 2013. Ο αρμόδιος υπουργός Κυρ. Μητσοτάκης ζήτησε - και η τρόικα δέχθηκε τελικά μετά από  διαπραγματεύσεις-  να παραταθεί η προθεσμία κατά τριεις μήνες, προκειμένου να γίνουν ολοκληρωμένες αξιολογήσεις  για τους φοριεις που θα βάλουν λουκέτο και τις αναγκες άλλων οργανισμών όπου θα μετακινηθεί προσωπικό.
Τώρα ο κ. Μητσοτάκης πρέπει να παρουσιάσει στους τροικανούς το τελικό σχέδιο του με τους φορείς που κλείνουν-συγχωνεύονται και το προσωπικό που απολύεται. Οι απολύσεις θα πραγματοποιηθούν μετά την ψήφιση σχετικού νομοσχεδίου, που αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή τις αμέσως προσεχείς εβδομάδες.
Παράλληλα θα παρουσιάσει το σχέδιο υπαγωγής σε καθεστώς διαθεσιμότητας - κινητικότητας 12.500 υπαλλήλων. Οι περισσότεροι  αναμένεται ότι θα προέλθουν από το πρόγραμμα εθελοντικής διαδημοτικής κινητικότητας των ΟΤΑ και από τον ΕΟΠΠΥ.
Οι τροϊκανοί θα ζητήσουν  και έναν αρχικό βασικό σχεδιασμό για τις 11.000 απολύσεις που έχει συμφωνηθεί να γίνουν εντός  του τρέχοντος έτους.  Το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης πρέπει να τον παρουσιάσει  κατά τη διάρκεια του κύκλου διαπραγματεύσουν που θα θα ξεκινήσουν την επόμενη εβδομάδα.  Δεν έχει προχωρήσει όμως σε ουσιαστική μελέτη του θέματος και ο κ. Μητσοτάκης θα έχει να αντιμετωπίσει επικρίσεις, πιέσεις και αιτιάσεις εκ μέρους της τρόικας.
 Θα αναγκασθεί πιθανότατα να παρουσιάσει το βασικό περίγραμμα ενός σχεδίου "πογκρόμ", το οποίο θα χριασθεί να τροποποιηθεί πολλές φορές και σε αρκρτά σημεία, ώσπου να τεθεί προς τελική συζήτηση-έγκριση.
Θα προβλέπει απολύσεις εργαζομένων στον ευρύτερο δημόσιο τομέα, σε δημοτικές επιχειρήσεις, γιατρών του ΕΟΠΠΥ και δημοσίων υπαλλήλους που έχουν ήδη τεθεί σε διαθεσιμότητα και δεν θα επανατοποθετηθούν σε νέες θέσεις.
Στην κατηγορία αυτή εντάσσονται καθαρίστριες του Υπουργείου Οικονομικών, σχολικοί φύλακες, δημοτικοί αστυνομικοί, εκπαιδευτικοί, διοικητικοί υπάλληλοι των Πανεπιστημίων, εργαζόμενοι του ΕΟΠΠΥ και προσωπικό των ασφαλιστικών Ταμείων.


 sofokleousin

Δεν υπάρχουν σχόλια: