ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

4.1.14

Κράτος Μπάχαλο


Οι κυβερνώντες αυτή τη χώρα δεν χάνουν την ευκαιρία να μας αποδεικνύουν καθημερινά ότι όχι μόνο δεν είναι ικανοί και άξιοι να επιλύσουν τα καθημερινά προβλήματα των πολιτών που τους επέλεξαν γι αυτό ακριβώς το σκοπό, άσχετα αν για την υφαρπαγή των ψήφων χρησιμοποίησαν δόλια μέσα, όπως ψεύτικες υποσχέσεις που τις καταδικάζει ακόμα και το Σύνταγμα, άρθρο 120 παραγ. 3 περί σφετερισμού της εξουσίας, αλλά βλέπουμε ακόμα ότι κυβερνάνε άνθρωποι που έχουν τεθεί στο περιθώριο της πολιτικής εδώ και χρόνια αλλά δεν το έχουν φαίνεται καταλάβει.
Αποδεικτικό παράδειγμα:
Νόμος 4223 που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ Α’ 287/31.12.2013 για τον Ενιαίο Φόρο Ακινήτων και άλλες διατάξεις.
Υπογράφεται από τους συναρμόδιους υπουργούς, όπου μεταξύ των άλλων αναφέρεται ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ.
Σπάω λοιπόν το κεφάλι μου να θυμηθώ αν και πότε ορκίστηκε σαν υπουργός ο μαθουσάλας της πολιτικής, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ.Η μνήμη μου δεν με έχει εγκαταλείψει ακόμα και ο προβληματισμός μου είναι ακόμα πιο έντονος.
Και επειδή θυμάμαι σαν υπουργό κάποιον Κυριάκο Μητσοτάκη, η μοναδική εξήγηση είναι ότι πιθανόν να έχει υπογράψει ο Κωνσταντίνος «ως ασκών την πατρική εξουσία», καθώς δεν βρίσκω άλλη εξήγηση.
Μήπως κανείς από τα ανίκανα κυβερνητικά στελέχη μπορεί να μας δώσει άλλη εξήγηση;;;;
Γιατί τα ΦΕΚ δεν είναι φειγ βολάν που κυκλοφορούν ανεξέλεγκτα και για την πλάκα του κάθε ενός, είναι η επίσημη κυβερνητική εφημερίδα που θέτει σε εφαρμογή τους νόμους του Κράτους.
Ή μήπως δεν είναι έτσι και έχει καταντήσει και αυτή απλά μια επίσημη κωλοφυλάδα;;;;

πηγη
konstantinos_mitsotakis

Δεν υπάρχουν σχόλια: